Η Blake Lively έκανε το πιο Valentine's χτένισμα!

Βιβή Αγγελάκη
Η Blake Lively έκανε το πιο Valentine's χτένισμα!

Love is in the hair

Και εκεί που είπαμε πως δεν θα αναφερθούμε ξανά- αλήθεια το λέω- από αυτή εδώ τη στήλη στο θέμα Άγιος Βαλεντίνος- μακιγιάζ- μαλλιά- νύχια- beauty trends- beauty δώρα και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με ομορφιά, βλέπουμε τη Blake Lively και πιο συγκεκριμένα το χτένισμά της και δεν γινόταν να μην το κάνουμε θέμα. (Συνέχισε παρακάτω αξίζει να το δεις).


Γιατί α) είναι του Αγίου Βαλεντίνου β) είναι η Blake Lively γ) είναι τα υπερτέλεια μαλλιά της Blake Lively και δ) είναι το κατεξοχήν Valentines χτένισμα (που ναι, προλαβαίνεις – αν θέλεις και πιάνουν τα χέρια σου- να αντιγράψεις στην αποψινή σου εμφάνιση).

GettyImages 635178292

Η ηθοποιός που γέννησε πριν λίγους μήνες, έδωσε το παρών στο Galentine's Day Event που διοργάνωσε χθες βράδυ η L'Oréal Paris και εκτός από την άψογη σιλουέτα της, τις εντυπώσεις κέρδισε το χτένισμά της σε σχήμα καρδούλας.

GettyImages 635178272
GettyImages 635178424

Στην ουσία, ο celebrity hairstylist Rod Ortega που επιμελήθηκε το hairlook της, έπιασε τα μαλλιά της μισά- μισά και με τα δύο μεγάλα ακριανά τμήματα (δεξιά και αριστερά), αφού τα έπιασε twist σχημάτισε μία τεράστια καρδιά, στερεώνοντας με τσιμπιδάκια.

GettyImages 635181898
GettyImages 635178310