Η Emilia Clarke μόλις έκανε στα μαλλιά της την αλλαγή που ήθελες καιρό!

Η Emilia Clarke μόλις έκανε στα μαλλιά της την αλλαγή που ήθελες καιρό!

Και της πάει πραγματικά πολύ

Η Emilia Clarke ή αλλιώς Kahleesi έχει γίνει γνωστή και έχει χαραχθεί στη μνήμη μας βαθειά χάρη στο ξανθό signature look της που έχει υιοθετήσει για τις ανάγκες του Game Of Thrones. Ωστόσο όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει αυτό δεν είναι το look που έχει και εκτός σειράς.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα την έχει δει σε φωτογραφίες ή και σε εξόδους της με το φυσικό της χρώμα και αυτό δεν είναι άλλο από το ζεστό σοκολατί. Η 30χρονη ηθοποιός όμως είπε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της και είναι ακριβώς αυτή που ήθελες –ή είχες στο μυαλό σου- να κάνεις εδώ και καιρό.

Η Emilia παρευρέθηκε στο pre-party των BAFTA Awards στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πραγματικά ήταν αγνώριστη. Η ηθοποιός είχε κόψει τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό bob, ενώ είχε αλλάξει και την απόχρωση στα μαλλιά της. Φυσικά όμως δεν ήταν αυτό το σημείο που έκανε τη διαφορά στο look της.

021417 emilia clarke embe

Η «Kahleesi» εκτός από το bob έκανε στα μαλλιά της και αφέλειες και πραγματικά ήταν η πιο ωραία αλλαγή που είδαμε μέχρι στιγμής. Εάν λοιπόν μέχρι σήμερα ήσουν σε δίλημμα για το αν θα δοκιμάσεις τις αφέλειες στα μαλλιά σου, εκτύπωσε τη φωτογραφία της και πήγαινε με αυτή στο ραντεβού σου με τον κομμωτή.

nintchdbpict000301003630 e1486857311379
https://www.instagram.com/p/