Αυτό είναι το next big thing στο μακιγιάζ! Δες το beauty look των Kendall, Gigi, Bella στη NYFW

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το next big thing στο μακιγιάζ! Δες το beauty look των Kendall, Gigi, Bella στη NYFW

Μετά τα glitter η Pat McGrath φέρνει στο προσκήνιο ξανά ένα makeup trend από τα παλιά...

Μετά τα holographic highlighters και τα glitter lips, η Pat McGrath «ξαναχτυπά» με ένα νέο makeup trend αυτή τη φορά στο show της Anna Sui, στο πλαίσιο της NYFW. Εκτός από την υπερταλαντούχα makeup artist, το παρών στο fashion show έδωσαν τα πιο γνωστά it-girls, όπως η Kendall Jenner, η Gigi και η Bella Hadid και όπως καταλαβαίνεις αυτός ο συνδυασμός δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη μία beauty addict.

gigi hadid bella hadid

Με έμπνευση από παλιές φωτογραφίες της δεκαετίας του ‘40, το γυαλιστερό βελούδο και τα λαμέ layers κυριάρχησαν δίνοντας ένα vintage τόνο σε όλη τη συλλογή, ενώ στα μαλλιά επικράτησαν είτε οι αυστηρές πλάγιες χωρίστρες (στα πιο κοντά μαλλιά), είτε τα μικρά buns αλά Mickey Mouse (που δεν στο κρύβω μας θύμισαν λίγο και Gwen Stefani στα MTV Video Music Awards στο Los Angeles το 1998).

kendal anna sui
gwen stefani blue buns

Τώρα στο μακιγιάζ, δυναμικό comeback έκανε η μπλε ηλεκτρικ σκιά! Η Pat McGrath άφησε την επιδερμίδα σε πιο natural τόνους δίνοντας έμφαση στα μάτια και τα χείλη με έναν καταπληκτικό συνδυασμό.

Pat McGrath

Για τα χείλη προτίμησε μία βαθιά βουργουνδί απόχρωση ενώ στα μάτια πέρασε μία μπλε έντονη ηλεκτρικ με έντονη δόση glitter σκιά (που αν με ρωτάς την έχω λατρέψει με την πρώτη ματιά).


Και ναι, μετά από αυτό, μπορούμε και επίσημα να μιλάμε για το νέο προϊόν της makeup artist αλλά και για το next big thing στο μακιγιάζ μας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε και η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram «Coming Soon from Pat McGrath Labs» και «#StayTuned».

blue skia
DPG Network