Η Demi Lovato μόλις έκοψε τα μαλλιά της και πρέπει να τη δεις

Η Demi Lovato μόλις έκοψε τα μαλλιά της και πρέπει να τη δεις

Απίστευτη αλλαγή

Πριν από δύο ημέρες η Demi Lovato κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία έδειχνε στους θαυμαστές της τα υπέροχα, μακριά, καστανά μαλλιά της. Αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού η 24χρονη τραγουδίστρια έκανε μία τρομερή αλλαγή την οποία μας έδειξε ο κομμωτής της.

https://www.instagram.com/p/

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες celebrities αποφασίζουν να αποχωριστούν το μακρύ μήκος των μαλλιών τους και υιοθετούν ένα πιο κοντό -ανάλογα με τις προτιμήσεις τους πάντα-.

Κάπως έτσι λοιπόν και η Demi Lovato αποφάσισε τώρα που έχει αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και να υιοθετήσει ένα μακρύ καρέ. Ο hairstylist της τραγουδίστριας, César DeLeön κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram την αλλαγή της star, προϊδεάζοντας μας με μία λήψη με όλα τα κομμένα μαλλιά της Demi στο πάτωμα.

https://www.instagram.com/p/

Ευτυχώς όμως δεν μας κράτησε πολύ σε αγωνία και στη συνέχεια κοινοποίησε και φωτογραφίες με την απίστευτη αλλαγή της και πραγματικά μας άρεσε πολύ. Εσύ πως την προτιμάς;

demi lovato
17125648 463512853980743 7362359417553027072 n