Η Demi Lovato μόλις έκοψε τα μαλλιά της και πρέπει να τη δεις

Απίστευτη αλλαγή

Πριν από δύο ημέρες η Demi Lovato κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία έδειχνε στους θαυμαστές της τα υπέροχα, μακριά, καστανά μαλλιά της. Αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού η 24χρονη τραγουδίστρια έκανε μία τρομερή αλλαγή την οποία μας έδειξε ο κομμωτής της.

 

?

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες celebrities αποφασίζουν να αποχωριστούν το μακρύ μήκος των μαλλιών τους και υιοθετούν ένα πιο κοντό -ανάλογα με τις προτιμήσεις τους πάντα-.

Κάπως έτσι λοιπόν και η Demi Lovato αποφάσισε τώρα που έχει αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και να υιοθετήσει ένα μακρύ καρέ. Ο hairstylist της τραγουδίστριας, César DeLeön κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram την αλλαγή της star, προϊδεάζοντας μας με μία λήψη με όλα τα κομμένα μαλλιά της Demi στο πάτωμα.

 

the B̵I̵G̵ chop #hairhero #cesardo #cesar4styles #haircut #hair #carpet #surprise #lob #trends

A post shared by César DeLeön Ramirêz (@cesar4styles) on

Ευτυχώς όμως δεν μας κράτησε πολύ σε αγωνία και στη συνέχεια κοινοποίησε και φωτογραφίες με την απίστευτη αλλαγή της και πραγματικά μας άρεσε πολύ. Εσύ πως την προτιμάς;

demi lovato

17125648 463512853980743 7362359417553027072 n

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ