Η ανιψιά της Rihanna θα γίνει η beauty blogger που θα ακολουθείς στο μέλλον

Η ανιψιά της Rihanna θα γίνει η beauty blogger που θα ακολουθείς στο μέλλον

Θα τη λατρέψεις

Αν είσαι φαν της Rihanna, τότε ξέρεις πως εκτός από τη μουσική της υπερέχει σταθερά τόσο στον κόσμο της μόδας, όσο στης φιλανθρωπίας και στης ομορφιάς. Πόσες φορές δεν έχεις αντιγράψει look της και δεν έχεις ακολουθήσει βήμα-βήμα τα beauty tips της. Είναι ένα πραγματικό είδωλο, με όλη τη σημασία της λέξεως.

Και αν ποτέ «βαρεθείς» τη Rihanna να ξέρεις πως πίσω της έρχεται μία άξια αντικαταστάτρια, η οποία σε λίγα χρόνια θα γίνει η αγαπημένη σου beauty blogger. Η ανιψιά της τραγουδίστριας από τα Barbados ακολουθεί τα χνάρια της θείας της και το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγα χρόνια θα κάνει μια άψογη καριέρα στο χώρο της ομορφιάς.

457858472

Είναι αυτό που λέμε: «από μικρό και από τρελό». Κάπως έτσι λοιπόν η Majesty με μία και μόνο φωτογραφία της κατάφερε να γίνει το πιο αξιαγάπητο και αρεστό κοριτσάκι στα social media. Η RiRi κινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της Majesty στην οποία η μικρή προσπάθησε να βάλει eyeliner και φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό ακριβώς που φανταζόταν.

Μπορεί να της ξέφυγε λίγο στα φρύδια και λίγο κάτω από τα μάτια, αλλά η προσπάθεια μετράει πάνω απ' όλα.