Η Gigi Hadid έκανε την καλύτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα και το ίντερνετ "φρίκαρε"

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gigi Hadid έκανε την καλύτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα και το ίντερνετ "φρίκαρε"

Μην πεις ότι δεν το πίστεψες κι εσύ;

Η Gigi Hadid είναι ένα από ατά τα κορίτσια/μοντέλα που τους αρέσει να πειραματίζονται με την εξωτερική τους εμφάνιση και δεν διστάζουν να κάνουν ακόμη και τις πιο extreme αλλαγές. Έχει επιχειρήσει να κάνει πολλά πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση, όμως αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της πραγματικά μας σόκαρε.

Όπως θα έχεις καταλάβει λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά και το πόσα υπέροχα πράγματα μπορείς να κάνεις με αυτά ή πάνω σε αυτά. Η Gigi έχει μία απίστευτη φυσική ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της και το μήκος τους είναι κάτι παραπάνω από τέλειο. Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι χθες, που το 21χρονο μοντέλο αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του.

Και όταν λέω "κόψει", προφανώς δεν εννοώ τις άκρες για να δυναμώσουν, αλλά όλα της τα μαλλιά. Η μεγάλη αδερφή της Bella Hadid λοιπόν, αποφάσισε πως μιας και πλησιάζει καλοκαίρι να αποχωριστεί το πολύ μακρύ μήκος των μαλλιών της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό αγορίστικο στυλ, α λα Rooney Mara.

3ED5E1E800000578 0 image a 19 1491052042205

Και μπορεί ένα σοκ να το πάθαμε αρχικά, ωστόσο μόλις την ξαναείδαμε συνειδητοποιήσαμε πως της πήγαινε απίστευτα. Έχει αυτό το στυλ που θα της ταίριαζε οποιαδήποτε αλλαγή και αν επέλεγε να κάνει. Το νεαρό μοντέλο κοινοποίησε στο instagram τη την αλλαγή της με τα σχόλια να πέφτουν από κάτω βροχή.

Για καλή μας τύχη όμως, όλο αυτό ήταν ένα ψέμα, αφού η Gigi σκέφτηκε να κάνει μία πλάκα στους θαυμαστές λόγω της Πρωταπριλιάς. «Jokes, jokes! Happy April’s fool friends», έγραψε η Gigi με τους θαυμαστές της να της γράφουν, πως ακόμη και για πλάκα θα της πήγαινε απίστευτα ένα τέτοιο κούρεμα.