Τι είναι η essence και γιατί πρέπει να ξεκινήσεις να τη χρησιμοποιείς στη beauty ρουτίνα σου;

Βιβή Αγγελάκη
Τι είναι η essence και γιατί πρέπει να ξεκινήσεις να τη χρησιμοποιείς στη beauty ρουτίνα σου;

Βρήκαμε το απαραίτητο δίδυμο για μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Εδώ και χρόνια, οι Κορεάτισες - (έχε στο νου σου πως η Κορέα θεωρείται η γενέτειρα των μεγαλύτερων beauty τάσεων)- καλλιεργούν την τέχνη της ομορφιάς με μια σπάνια λεπτότητα, εκφράζοντας την επιθυμία τους για διάφανη επιδερμίδα, σαν μια σταγόνα νερού. Μια επιδερμίδα λεία, σφριγηλή, ενυδατωμένη, “αφράτη”. Μια επιδερμίδα πορσελάνινη, χωρίς ίχνος κηλίδας. Το μυστικό πίσω από αυτή; Η περίφημη υβριδική “essence”, κάτι ανάμεσα σε λοσιόν και serum, με υδάτινη υφή, εξαιρετικά πλούσια, όμως, σε δραστικά συστατικά.

Στην ουσία, η essence είναι ένα από τα πιο καλοφυλαγμένα μυστικά του περίφημου “layering” (συνεχόμενες στρώσεις προϊόντων περιποίησης) στην επιδερμίδα των Ασιατισσών που προετοιμάζει την επιδερμίδα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά της υπόλοιπης skincare ιεροτελεστίας.

Σε αυτή την ντελικάτη και τόσο ξεχωριστή κίνηση μυήθηκε η Mathilde Thomas, η οποία πίστεψε ακράδαντα ότι αυτό το βήμα-κλειδί στη ρουτίνα της ομορφιάς εκείνων των γυναικών δεν θα πρέπει να γνωρίζει σύνορα και δημιούργησε την Vinoperfect Concentrated Brightening Essence για την Caudalie : την πρώτη εσάνς λάμψης που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά του serum και επιπλέον, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του. Και κάπως έτσι, η essence γίνεται ένα βασικό βήμα του προγράμματος περιποίησης Vinoperfect, αποτελώντας το πρώτο- από τα δύο- βήματα για μία άψογη επιδερμίδα.

Το απαραίτητο δίδυμο για μια τελεια ρουτινα ομορφιας:

ΒΗΜΑ Ν°1: Για να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα του serum, άπλωσε απαλά την Concentrated Brightening Essence στο πρόσωπο και το λαιμό, χωρίς να ξεχνάς το ντεκολτέ, με τη βοήθεια ενός βαμβακιού ή με τα ακροδάχτυλα, όπως το κάνουν οι Κορεάτισες.

4230 ESSENCE VPINGREDIENTS 150ML

ΒΗΜΑ Ν°2: Άπλωσε το Radiance Serum Complexion Correcting, το προϊόν cult της συλλογής Vinoperfect, με δράση κατά των κηλίδων, κάθε προέλευσης, για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Ηγέτης στα προϊόντα φαρμακείου, κατά των δυσχρωμιών, ο ορός αυτός είναι ένα θαύμα διορθωτικής όσο και προληπτικής δράσης χάρη στο αποκλειστικό δραστικό συστατικό του, το οποίο προέρχεται από τους χυμούς της αμπέλου, τη βινιφερίνη.

2929 VINOPERFECT Serum with leave

Η αποτελεσματικότητα του διδύμου κατά των κηλίδων είναι 2 φορές μεγαλύτερη, από εκείνη που προσφέρει μόνος του ο ορός. Με φόρμουλα ανάλαφρη και εκλεπτυσμένη, εμπνευσμένη απο την κορεάτικη κοσμητολογία και εμποτισμένη από την τεχνογνωσία της Caudalie, το δίδυμο αυτό προσφέρει την αίσθηση άμεσης φρεσκάδας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Διαθέσιμη από το Μάιο του 2017 στα φαρμακεία, και στο www.caudalie.com