Η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει την ίδια απόχρωση στα νύχια της τα τελευταία 27 χρόνια

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει την ίδια απόχρωση στα νύχια της τα τελευταία 27 χρόνια

Και σίγουρα την έχεις δοκιμάσει κι εσύ

Όσο περνούν τα χρόνια η Βασίλισσα Ελισάβετ μας έχει αποδείξει πως έχει ένα μοναδικό και συγκεκριμένο στυλ. Έχει στην κατοχή της παραπάνω από 200 σχέδια της ίδιας τσάντας, τελειώνει το κάθε βράδυ της με ένα ποτήρι ανθρακούχο ποτό και ποτέ δεν ταξιδεύει χωρίς το αγαπημένο της επιδόρπιο στο χέρι.

Όπως καταλαβαίνεις, καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός πως ακόμη και για τα νύχια της θα χρησιμοποιούσε την ίδια απόχρωση εδώ και τόσα χρόνια. Η Βασίλισσα Ελισάβετ λοιπόν, χρησιμοποιεί μία συγκεκριμένη απόχρωση βερνικιού και αυτή δεν είναι άλλη από το ροζ ανοιχτό της Essie.

Σύμφωνα με το website της Essie, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι φανατική θαυμάστρια της ροζ απόχρωσης περίπου από το 1989, όταν ο κομμωτής της είχε στείλει στην εταιρεία ένα γράμμα ζητώντας την μοναδική απόχρωση που θα μπορούσε να φορέσει η μεγαλειότητα της. Κάπως έτσι λοιπόν, αυτή η απόχρωση έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της τα τελευταία 27 χρόνια.

1495628638 screen shot 2017 05 24 at 12 16 55 1495624642

Είμαστε σχεδόν σίγουρες, πως το έχεις δοκιμάσει κι εσύ τουλάχιστον μία φορά στα δικά σου νύχια και το λάτρεψες, γιατί είναι τόσο απλό και όμορφο που μπορείς να το χρησιμοποιείς σε οποιαδήποτε περίσταση. Το χρησιμοποιεί εξάλλου μία Βασίλισσα, πόσο μάλλον εσύ.