Κάνε απολέπιση στην παραλία, όπως η Miranda Kerr!

Βιβή Αγγελάκη
Κάνε απολέπιση στην παραλία, όπως η Miranda Kerr!

Δες το ανέξοδο trick του supermodel

Η Miranda Kerr ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ εντυπωσιάζει με τη φυσική ομορφιά της. Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα της ως μοντέλο, το supermodel έχει τη δική της σειρά με skincare προϊόντα ομορφιάς, ενώ κατά καιρούς δε διστάζει να μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με όλες εμάς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, το supermodel αποκάλυψε οτι η απολέπιση ήταν από τις beauty ιεροτελεστίες που έχει υιοθετήσει από παιδί. Μεγαλώνοντας στην Αυστραλία, η Miranda πήγαινε σχεδόν σε καθημερινή βάση για μπάνιο στην παραλία. Εκεί «ανακάλυψε» και το μυστικό για τέλεια απολέπιση. Ποιο είναι αυτό; Η άμμος φυσικά!

article 0 18ECA28F00000578 569 634x511

Οι εξαιρετικά λεπτοί κόκκοι της άμμου αφαιρούσαν τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και λεία.

Κι αν οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές μέσα στην εβδομάδα και δεν προλαβαίνεις κάνεις το απαραίτητο beaute ή το budget σου περιορισμένο... τώρα ξέρεις ποιος είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος να κάνεις scrub (ακόμη και στην παραλία).