Είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στα μαλλιά σου; Δες το νέο hairlook της Olivia Palermo

Βιβή Αγγελάκη
Είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στα μαλλιά σου; Δες το νέο hairlook της Olivia Palermo

Άλλαξε το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της!

Είναι αυτή η εποχή- λίγο πριν φύγεις για διακοπές- που κάνεις τις απαραίτητες επισκέψεις στο κομμωτήριό σου. Που πρέπει να σκεφτείς ποια απόχρωση στα μαλλιά σου θέλεις να υιοθετήσεις και ποιο μήκος θα ήταν το καλοκευτικότερο και το πρακτικότερο για τις μέρες που έρχονται. Και κάπως έτσι, καταλήγεις να χαζεύεις με τις ώρες το Pinterest αλλά και τις διάσημες κυρίες που κατά καιρούς πειραματίζονται με διάφορα hairlooks. Μία από τις all time classic αγαπημένες μας; Η Olivia Palermo, η οποία πριν από μερικές μέρες έκανε μία super καλοκαιρινή αλλαγή στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, ικανή να μας οδηγήσει μέχρι την πόρτα του κομμωτηρίου!

333643c8db6996b2b85ced77c9d02aef

Η Olivia αποφάσισε να επισκεφτεί τον Abby Haliti, γνωστό colorist και να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της κρατώντας πιο σκούρα τη ρίζα της και ανοίγοντας τις άκρες, με αποτέλεσμα ενα sunkissed look.

Όσο αφορά το μήκος, η Olivia έκανε τη μετάβαση από το μακρύ καρέ (lob) στο πιο κοντό με πολλά layers που χάριζαν υφή, extra φυσικό όγκο και κίνηση στο hairlook της. Κι αν ακόμη δεν πείστηκες...πάτα play στο παρακάτω βιντεάκι!