Orzene Dry Satin Oils: Τα δύο λαδάκια που θα διατηρήσουν τα μαλλιά σου μεταξένια όλο το καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
Orzene Dry Satin Oils: Τα δύο λαδάκια που θα διατηρήσουν τα μαλλιά σου μεταξένια όλο το καλοκαίρι!

Οι καλοκαιρινοί σύμμαχοι των μαλλιών σου!

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Καλοκαιριού και εκτός από την επιδερμίδα μας, τα μαλλιά μας χρειάζονται ειδική φροντίδα προκειμένου να παραμείνουν λαμπερά και ενυδατωμένα. Η Orzene δημιούργησε δύο μοναδικά λαδάκια περιποίησης για μεταξένια, επανορθωμένα & ανάλαφρα μαλλιά. Στην ουσία πρόκειται για 2 μοναδικά προϊόντα περιποίησης, που κρύβουν μέσα ένα υπέρτατο σύμπλεγμα ελαίων, για μεταξένια & ανάλαφρα μαλλιά. Χάρη στα ευεργετικά τους συστατικά αναδομούν συνολικά την τρίχα, επαναφέροντας την υγιή της όψη & τη φυσική της λάμψη. Αποτέλεσμα; Τα μαλλιά να είναι μεταξένια απαλά, επανορθωμένα, ανάλαφρα και με λάμψη που διαρκεί!

Το κάθε ένα από τα 2 λαδάκια εξειδικεύεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών:

-Το Φούξια εξειδικεύεται στην προστασία από τη θερμότητα (styling, ηλιακή ακτινοβολία) και χρησιμοποιείται στις άκρες των μαλλιών.

DRY SATIN OIL ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

-Το Γαλάζιο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση των μαλλιών και χρησιμοποιείται από τη ρίζα ως τις άκρες των μαλλιών.

DRY SATIN OIL ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα της Orzene και τους διαγωνισμούς της, μπορείτε να την ακολουθήσετε στη σελίδα της στο facebook