Πρήξιμο κάτω από τα μάτια; Η star έχει βρει το πιο ανέξοδο και γρήγορο κόλπο να το αντιμετωπίζει

Βιβή Αγγελάκη
Πρήξιμο κάτω από τα μάτια; Η star έχει βρει το πιο ανέξοδο και γρήγορο κόλπο να το αντιμετωπίζει

Όχι δεν είναι φυσική συνταγή, ούτε κάποια κρέμα

Χθες το βράδυ βγήκες. Βγήκες και φαίνεται. Και αν μας ρωτάς από πού... το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου, προδίδει πολλά. Και επειδή καμία δεν θέλει τέτοια σημάδια στο πρόσωπό της, είτε πρόκειται για κάποια από εμάς, είτε για κάποια διάσημη κυρία, σου μεταφέρουμε το κόλπο της Shay Mitchell.

Λοιπόν, η Shay ακολουθεί τον πιο παραδοσιακό, ανέξοδο (στην κυριολεξία) και γρήγορο τρόπο να αντιμετωπίζει το έντονο πρήξιμο κάτω από τα μάτια της, ακόμη και μετά από ένα έντονο ξενύχτι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κουτάλι από την κουζίνα της, το οποίο αφού το βάλει στην κατάψυξη για μερικά λεπτά, στη συνέχεια το τοποθετεί στην περιοχή κάτω από τα μάτια της (εκεί που υπάρχει το πρήξιμο) για να την καταπραΰνει. Κι αυτή είναι μία διαδικασία που η Shay κάνει κάθε πρωί. Η ψύξη βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και του πρηξίματος στην περιοχή των ματιών.

Φυσικά, αν το πρόβλημα του πρηξίματος/ των μαύρων κύκλων είναι έντονο θα πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου beauty ρουτίνα μία ειδική κρέμα ή serum ματιών.