Hot but NOT messy: 9 αδιάβροχα προϊόντα ομορφιάς για αναλλοίωτο μακιγιάζ στους 40 βαθμούς!

Βιβή Αγγελάκη
Hot but NOT messy: 9 αδιάβροχα προϊόντα ομορφιάς για αναλλοίωτο μακιγιάζ στους 40 βαθμούς!

40 βαθμοί λιώνει το κορμί αλλά όχι το μακιγιάζ σου

Έρχεται ΣΚ. Έρχεται και καύσωνας (ή για την ακρίβεια ο δεύτερος είναι ήδη εδώ). Οι 40 + βαθμοί Κελσίου μας περιμένουν και σίγουρα το τρίπτυχο: Μακιγιάζ, Ιδρώτας, Καύσωνας είναι από τα πιο εφιαλτικά. Προφανώς και θα κάνουμε τα πάντα για να το αποφύγουμε (aka ψηφίζουμε no- makeup look και ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΑΝΤΑ) όμως, τι γίνεται όταν ΠΡΕΠΕΙ να βαφτούμε (aka είμαστε καλεσμένες σε κάποιο γάμο ή party, έχουμε επαγγελματικό ραντεβού κλπ); Πώς θα διατηρήσουμε το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο ακόμη και στους 40+ βαθμούς;

Τα αδιάβροχα προϊόντα ομορφιάς είναι αυτά που στην κυριολεξία θα μας «σώσουν» και παρακάτω σου κάνουμε μία λίστα με τα αγαπημένα μας!

- Αδιάβροχη Μάσκαρα για ισχυρό κράτημα και όγκο

product 8

Respectissime Waterproof Black από τη La Roche Posay: Για πυκνές, καμπυλωτές και μακριές βλεφαρίδες ακόμη και στους 40 βαθμούς.

- Αδιάβροχη σκιά και μολύβι ματιών

product 6

Waterproof Eye Designer της Erre Due: Αδιάβροχο μολύβι ματιών που διαρκεί έως και 24 ώρες. Προσφέρει έντονο πλούσιο χρώμα, τέλεια κάλυψη και εξαιρετική ακρίβεια στην εφαρμογή χωρίς να "γδέρνει τα μάτια", ενώ δεν «τρέχει» και δε μουτζουρώνει. Αγαπημένη απόχρωση, η 112 (μπλε ηλεκτρίκ) Scuba.

Κι αν λατρεύεις τις σκιές...Η κρεμώδης, αδιάβροχη Aqua XL Color Paint σκιά ματιών από τη Make Up For Ever χαρίζει πλούσιο χρώμα στη στιγμή, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Η αισθησιακή και άνετη κρεμώδης τζελ υφή της γλιστράει και απλώνεται εύκολα, προσφέροντας απαλή ή έντονη κάλυψη, ενώ διαρκεί όλη μέρα! Αγαπημένη απόχρωση, η I-80 - Beige Rosé Irisé για ένα απαλό bronze μακιγιαζ ματιών.

- Υγρό Κραγιόν

product 4

Κράτα το χρώμα στα χείλη σου αναλλοίωτο ακόμη και στον καύσωνα με το All Day Lip Color Seventeen. Δεν αφυδατώνει τα χείλη, απλώνεται εύκολα και στεγνώνει αμέσως. Αγαπημένη μας καλοκαιρινή απόχρωση η 34 (ένα έντονο ροζ) που εκτός από τα χείλη, ανεβάζει και τη διάθεσή μας!

- Η σωστή η βάση (foundation με αδιάβροχη σύνθεση)

product 7

Με αδιάβροχη σύνθεση που διαρκεί για 24 ώρες, το Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation από τα MAC Cosmetics είναι ανθεκτικό στο νερό. Ούτε η ζέστη, ούτε ο ιδρώτας μπορεί να το αλλοιώσουν, ενώ απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα με μέτρια έως πλήρη κάλυψη και φυσικό σατινέ αποτέλεσμα.

- Αδιάβροχο cat eye (eyeliner)

product 1

Τόνισε τα μάτια σου με το αδιάβροχο υγρό eyeliner The Glam Liner από τη Dolce & Gabbana. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό, glam μακιγιάζ στα μάτια σου και να τονίσεις τη γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων σου. Κι αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική μαύρη... η απόχρωση Wild Green 4 είναι η ιδανική για εσένα!

Αυτό που ζητούν οι επαγγελματίες makeup artists που δουλεύουν στο φωτογραφικό studio της Smashbox στο L.A.είναι προϊόντα που δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στον μικρότερο χρόνο και με μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε αυτό το Jet Set Waterproof Eye Liner που γλιστράει γρήγορα και εύκολα, χωρίς να "μαζεύει" στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. 60 δευτερόλεπτα: τόσο θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις την τέλεια, σούπερ σταθερή γραμμή με το πινέλο- ο χρόνος μετράει από... τώρα! Κι αν προτιμάς το gel eyeliner... τότε αυτή είναι η τέλεια λύση!

- Αντίο μαύροι κύκλοι ακόμη και στους 40+ βαθμούς (aka αδιάβροχο concealer)

product 5

Το Super Stay 24H Concealer της Maybelline New York έχει την πιο κρεμώδη, σταθερή υφή που αντιστέκεται ακόμα και στους 40 βαθμούς. Παρέχει φυσική κάλυψη που διαρκεί όλη μέρα, καλύπτει τις ατέλειες, τα σημάδια και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και παραμένει αναλλοίωτο για 24 ώρες!

- Τέλεια φρύδια

product 3

Το μυστικό; Ka-Brow eyebrow cream-gel color από τα Benefit Cosmetics! Το απλώνεις με το βουρτσάκι (που περιέχεται μέσα) δίνοντας ένα πλούσιο, φυσικό χρώμα στα φρύδια σου. Στην ουσία πρόκειται για ένα κρεμώδες τζελ που γεμίζει με ευκολία, σμιλεύει & σχεδιάζει το περίγραμμα των φρυδιών... παραμένοντας σταθερό για 24 ώρες! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει!

- Κρεμώδες ρουζ

product 2

Χείλη και μάγουλα ροδαλά με ένα μόνο προϊόν! Το υγρό ρουζ Lollitint της Benefit στη μοβ απόχρωση των ζαχαρωτών είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις ένα αθώο και προκλητικό look. Με χρώμα που διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ, είναι ελαφρύ και σέξι για όλους τους τόνους δέρματος. Άπλωσε τρεις γραμμές στα ζυγωματικά και στα χείλη σου και με τις άκρες των δακτύλων σου "σβήσε" το ταμποναριστά.

- Foundation ποδιών για όλες εμάς που θέλουμε να δείχνουμε μαυρισμένες χωρίς να έχουμε κάτσει άπειρες ώρες στον ήλιο!

product 9

Η λύση: Spray on Leg Foundation από την Artdeco! Στην πραγματικότητα είναι ένα spray μαυρίσματος που αντανακλά το φως και καλύπτει μικρές ατέλειες, στεγνώνει γρήγορα, έχει μεγάλη διάρκεια και αντέχει στο νερό, χωρίς να αφήνει σημάδια! Το βασικότερο...δίνει ομοιόμορφο καλοκαιρινό μαύρισμα στα πόδια! Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.