MAD VMA 2017: Το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των διάσημων κυριών

Βιβή Αγγελάκη
MAD VMA 2017: Το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των διάσημων κυριών

Δες τα εντυπωσιακά beauty looks από τη μεγάλη βραδιά της μουσικής!

Τα MAD Video Music Awards 2017 είναι το μουσικό γεγονός της ημέρας και εκτός από τους νικητές, όλα όσα είδαμε στη σκηνή των μουσικών βραβείων του Mad (τσεκ το Instagram account του queen) αλλά και τις εμφανίσεις των διάσημων κυριών της ελληνικής showbiz από το κόκκινο χαλί ... δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε focus στις beauty επιλογές τους στα μαλλιά και το μακιγιάζ!

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Λάουρα Νάργες, Demy ήταν μόνο μερικά από τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή βραδιά.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τόνισε τα μάτια της με ένα μαύρο μολύβι, δίνοντας μας μία τέλεια ιδέα για το βραδινό μακιγιάζ μας.

doretta mad 3

Η Demy επέλεξε ένα nude μακιγιάζ για το κόκκινο χαλί, ενώ πάνω στη σκηνή προτίμησε μία πιο σκούρα, berry απόχρωση για τα χείλη της

demy mad 1b

Space Buns: Η Λάουρα Νάργες προτίμησε ένα πιο girly χτένισμα για τη χθεσινή βραδιά

laoura mad 5

Η Τάμτα επέλεξε ένα έντονο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και χαλαρά waves στα μαλλιά της για την on stage εμφάνισή της

tamta mad 7

Η Μαρία Μπεκατώρου, από την άλλη πλευρά, προτίμησε ένα πιο ρομαντικό look, επιλέγοντας να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ψηλό κότσο. Στο πίσω μέρος του κότσου υπήρχαν πολλά μικρά πλεξουδάκια που μας θύμισαν πολύ την πρόταση του οίκου Dior για τα μαλλιά μας για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017.

mpekatwrou mad 13b

Δες όλα τα looks στη gallery!