#PinkHairDon’tCare: Η Gigi Hadid έβαψε τα μαλλιά της ροζ και ιδού οι αποδείξεις

#PinkHairDon’tCare: Η Gigi Hadid έβαψε τα μαλλιά της ροζ και ιδού οι αποδείξεις

Μία αλλαγή που ομολογουμένως δεν περιμέναμε

Μπορεί το καλοκαίρι σε ένα μήνα να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο ποοτέ δεν είναι αργά για μία αλλαγή στα μαλλιά μας. Και αν δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, τότε ακολούθησε την τακτική της Gigi Hadid. Όπως θα θυμάσαι νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε εμφανιστεί με ένα rose gold ombre και ομολογουμένως ήταν μία από τις πιο ωραίες της αλλαγές.

Εάν λοιπόν και εσύ θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, αλλά όχι πολύ ριζική, τότε μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσεις και πάλι τα βήματα του supermodel. Η μεγάλη αδερφή της Bella Hadid αποφάσισε και πάλι να κάνει μία αλλαγη και το αποτέλεσμα δεν μας δυσαρέστησε καθόλου.

Η νεαρή καλλονή συμμετέχει στην νέα καμπάνια γνωστής εταιρείας καλλυντικών και για τις ανάγκες της φωτογράφισης και των γυρισμάτων έβαψε τα μαλλιά της ροζ. Μην πανικοβάλλεσαι όμως, όταν λέμε ροζ δεν εννοούμε το ροζ όπως το φαντάζεσαι. Σε ένα Instagram story της και όσο καθαρά φάινεται, παρατηρήσαμε πως η Gigi έκανε στα μαλλιά της ροζ ombre και της πήγαινε πολύ.

image uploaded from ios

Δεν γνωρίζουμε αν η αλλαγή της είναι μόνιμη ή πρόκειται για κάποιο χρωμοσαμπουάν, η αλήθεια είναι όμως πως της ταίριαζε γάντι και πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ.