Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο smoky eye look όπως η Selena Gomez

Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο smoky eye look όπως η Selena Gomez

Όλα τα tips από τον makeup artist της Selena Gomez

Ο Hung Vanngo είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από πολλά πετυχημένα μακιγιάζ πολλών αγγέλων της Victoria’s Secret αλλά και αρκετών ακόμη διάσημων κυριών του Hollywood. (Για του λόγου το αληθές τσέκαρε το Insta-account του). Μία από τις διασημότερες πελάτισσές σου, η Selena Gomez και ένα από τα μακιγιάζ που ποτέ δεν μας απογοητεύουν πάνω της, τα smoky eyes αλλά και η έντονη γραμμή με eyeliner.

Ποια είναι όμως, τα μυστικά για να πετύχουμε και εμείς ένα sexy smoky eye, όπως της Selena;


Ο makeup artist δίνει τα δικά του tips:

1. Πρώτα eye primer. Το eye primer κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και δημιουργεί την τέλεια βάση για τη σκιά ματιών.

2. Το μυστικό κρύβεται στο blending. Όταν κάνεις το blending με τη σκιά ματιών, έχεις ένα πιο sexy look, σε αντίθεση με το να αφήσεις έτσι όπως είναι τη γραμμή eyeliner.

3. Χρησιμοποίησε τουλάχιστον δύο διαφορετικές αποχρώσεις. «Όλα εξαρτώνται από το blending που θα κάνεις προκειμένου να δώσεις ένταση στο look σου και να μη δείχνει flat».

4. Επένδυσε σε τρία πινελάκια σκιών: ένα για blending, ένα για να εφαρμόσεις τη σκιά και ένα για να δημιουργήσεις το «σβήσιμο» της σκιάς στο περίγραμμα των ματιών σου. Χρησιμοποίησε το τελευταίο πινέλο για να κάνεις το «σβήσιμο» και με τη γραμμή eyeliner. (O makeup artist εφαρμόζει το eyeliner πριν από την σκιά ματιών και κάνει το απαραίτητο blending).