Αυτό είναι το κόλπο της Beyoncé για τέλεια φρύδια που σίγουρα ΔΕΝ θέλουμε να ακολουθήσουμε!

Ευχαριστούμε Queen Bey, δεν θα πάρουμε...

Ένα από τα αγαπημένα μας θέματα εδώ, στον beauty κόσμο, είναι να μαθαίνουμε τα μυστικά/ τα tips/ τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν οι αγαπημένες μας stars και μοντέλα. Μετά τα αγγελάκια της Victoria's Secret, η πρόσφατα μανούλα Beyoncé (και πιο συγκεκριμένα ο εδώ και χρόνια makeup artist της, Sir John Barnett) αποκάλυψε το tip που χρησιμοποιεί προκειμένου να διατηρεί τέλεια και «τιθασευμένα» τα φρύδια ακόμη και όταν υπάρχει αρκετή υγρασία, αέρας ή ζέστη . Κι εκεί που νομίζαμε πως πρόκειται για ένα μυστικό που όντως μπορεί να μας «λύσει τα χέρια»... διαβάσαμε και σου μεταφέρουμε τα παρακάτω...

 

A post shared by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on

«Το αγαπημένο beauty κόλπο μου είναι να χρησιμοποιώ μία κόλλα-σε μορφή stick- (πιο συγκεκριμένα την Elmer’s Glue Stick) ως gel για τα φρύδια, ιδιαίτερα όταν έχει αρκετή ζέστη. Δεν φράζει τους πόρους και ξεπλένεται εύκολα» είπε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος makeup artist στο E! News.

 


What? Κόλλα stick στα φρύδια;

Ευχαριστούμε Sir John δεν θα πάρουμε!

 

via GIPHY

Σε αυτό βέβαια, το σημείο, θα πρέπει να σου πω πως η συγκεκριμένη κόλλα- σύμφωνα με τον Joshua Zeichner, διευθυντή στο ερευνητικό τμήμα της δερματολογίας στο Mount Sinai Hospital στη Νέα Υόρκη- θεωρείται γενικά μη- τοξική και γι αυτό χρησιμοποιείται πολύ συχνά και στα σχολεία της Αμερικής. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να μένει για ώρες πάνω στο δέρμα. «Είναι πολύ πιθανό να έχει αρνητικές συνέπειες όταν απλώνεται στα μαλλιά ή στα φρύδια, αλλά υπάρχουν πολλά gels φρυδιών που είναι ειδικά σχεδιασμένα γι αυτό το σκοπό. Προτιμήστε, λοιπόν, αυτά!» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

p 11985 elmers glue stick
Κι αν σου τελείωσε το gel φρυδιών, να σου θυμίσω πως λίγη βαζελίνη πάνω στα φρύδια σου μπορεί να σου δώσει την τέλεια εναλλακτική λύση!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ