Τίποτα δεν κρατάει για πάντα… Γιατί λοιπόν να κρατήσει η κυτταρίτιδα;

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα… Γιατί λοιπόν να κρατήσει η κυτταρίτιδα;

Αυτό το καλοκαίρι αισθάνθηκες ότι παραγνωρίστηκες με την κυτταρίτιδα; Δεν φτάνει που ήρθε απρόσκλητη στη ζωή σου, πλέον εμφανίζει τέτοια επεκτατική τάση που αισθάνεσαι καταπιεσμένη κάθε φορά που βγαίνεις στην παραλία ή ανοίγεις την ντουλάπα σου. Μην κάθεσαι! Πλέον υπάρχουν όλα τα μέσα για να πάρεις διαζύγιο μαζί της και μάλιστα express!

Ξέχνα τις κρέμες και τα scrub που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα επιφανειακά. Χρειάζεσαι πιο δραστικές μεθόδους που αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα ακριβώς στη ρίζα της. Είναι σημαντικό βέβαια να γνωρίζεις τη ρίζα του προβλήματος για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Πριν φτάσεις λοιπόν να δεις αυτές τις αντιαισθητικές «λακκουβίτσες» στο δέρμα σου, έχουν συμβεί τα εξής: διαταραχή στη ροή του αίματος και της λέμφου, κατακράτηση τοξινών, διόγκωση των λιποκυττάρων, απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

Χρειάζεσαι λοιπόν θεραπείες που να δρουν πολύ βαθύτερα από την επιδερμίδα όπου εμφανίζεται η γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Ποιες είναι αυτές; «Μέχρι πρότινος είχαμε θεραπείες όπως το LPG Endermologie και την πρεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Πλέον, τις χρησιμοποιούμε συμπληρωματικά αφού έχουμε πολύ πιο εξελιγμένες και στοχευμένες θεραπείες για κυτταρίτιδα που ειδικά όταν τις εφαρμόζουμε συνδυαστικά, προσφέρουν θεαματικό αποτέλεσμα, όπως το X-Wave™, το CelluSculpting και το CelluClip», λέει ο δερματολόγος Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ – Intensive Quality Dermatology, Fellow ASLMS (Αμερικανική Εταιρεία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική).

«Η συσκευή X-Wave™ βασίζεται στην αποδεδειγμένη δράση των ακουστικών κυμάτων και μας βοηθάει να αυξήσουμε τον τοπικό μεταβολισμό, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη διόγκωση των λιποκυττάρων και να μαλακώσουμε την κυτταρίτιδα, για να την καταπολεμήσουμε στη συνέχεια πιο εύκολα. Με το CelluSculpting ενισχύουμε την αιμάτωση και την οξυγόνωση των ιστών, εξουδετερώνουμε τη συσσώρευση των τοξικών ουσιών και βοηθάμε το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητά του. Όσο για τις εμβυθίσεις του δέρματος (κοινώς «λακκουβίτσες»), χρησιμοποιούμε τη θεραπεία CelluClip με την οποία δρούμε στοχευμένα στις ινώσεις που ευθύνονται για το τράβηγμα του δέρματος προς τα μέσα και το απελευθερώνουμε», εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, τονίζοντας ότι ειδικά στην περίπτωση της θεραπείας CelluClip το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Και οι τρεις θεραπείες είναι ανώδυνες, ασφαλείς και κατάλληλες για όλες τις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα: μηρούς, γλουτούς, γάμπες, κοιλιά, στομάχι, μπράτσα. Μέσα σε μερικές βδομάδες, θα ξεγνοιάσεις από το άγχος που σε καταλαμβάνει μόλις ανοίγεις την ντουλάπα σου και σκέφτεσαι «τι να φορέσω σήμερα που να με κρύβει;» Και φυσικά του χρόνου το καλοκαίρι, ούτε λόγος για παρεό!