Sexy Ruby: Αυτό είναι το ολοκαίνουριο γυναικείο άρωμα του Michael Kors

Βιβή Αγγελάκη
Sexy Ruby: Αυτό είναι το ολοκαίνουριο γυναικείο άρωμα του Michael Kors

Μόλις κυκλοφόρησε

Στο σημείο που η φαντασία συναντά τη θηλυκότητα και η γυναίκα αισθάνεται πιο sexy από ποτέ, δημιουργείται το ολοκαίνουριο γυναικείο άρωμα του Michael Kors, Sexy Ruby! Ένα άρωμα τόσο λαμπερό όσο και ο πολύτιμος λίθος από τον οποίο εμπνεύστηκε. Ένα άρωμα που σε καλεί να νιώσεις ακαταμάχητα sexy και αποπνέει αισθησιασμό.

Χρειάζεται μια πιο προσεκτική ματιά στις αντανακλάσεις του λαμπερού, σαν πολύτιμου λίθου, μπουκαλιού για να αποκαλυφθεί μία διαφορετική πλευρά της αποπλάνησης. Περισσότερο προκλητική. Περισσότερο τολμηρή. Η γυναίκα που θα το επιλέξει αισθάνεται πιο ελκυστική από ποτέ.“Το Sexy Ruby είναι η ιστορία της δυναμικής γυναίκας. Της γυναίκας που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί ” λέει ο Michael Kors.

sexyruby

Το άρωμα ανοίγει με νότες από ζουμερό βατόμουρο και φρεσκοκομμένο βερίκοκο από την περιοχή Languedoc Roussillon της Γαλλίας, ενώ παράλληλα, οι νότες ροδοπέταλου συνδυάζονται αρμονικά με το βερίκοκο και θυμίζοντας την απαλότητα του δέρματος.

Πρωταγωνιστρια της νέας ταινίας και της καμπάνιας του αρώματος, η Edita Vilkeviciute, μοντέλο από τη Λιθουανία, που ενσαρκώνει τον ανεπιτήδευτο δυναμισμό και τη λάμψη που χαρακτηρίζει το νέο Sexy Ruby.