Το νέο hairlook της Τάμτα θα θες να το αντιγράψεις asap

Το νέο hairlook της Τάμτα θα θες να το αντιγράψεις asap

Είδες τη φωτογραφία που ανέβασε;

Η Τάμτα ήταν ανέκαθεν μία από τις Ελληνίδες celebrities που πάντα μας ξάφνιαζε με το look των μαλλιών της. Ποτέ δεν έμενε πιστή σε ένα συγκεκριμένο στυλ και αυτό ακριβώς είναι αυτό που μας αρέσει πάνω της. Δεν μας κάνει ποτέ να βαριόμαστε και είναι κάτι που απολαμβάνει και η ίδια η τραγουδίστρια.

Μετά το τελευταίο της hair look η Τάμτα έκανε μία ακόμη αλλαγή και εμφανίστηκε με κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι την έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ξέχνα τα μακριά ombre ξανθά μαλλιά της και τις αφέλειες και υποδέξου την τραγουδίστρια με το νέο της look. Το μόνο που έχει κοινό με το προηγούμενο είναι αφέλειες, αλλά αυτή τη φορά είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

22472459 10209576962290107 265323959 n

Η Τάμτα ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία (μπορείς να τη δεις και στα stories της) με κοντό μαύρο καρέ μαλλί και αφέλειες και ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη. Έμοιαζε τόσο με πολύ με μικρό κοριτσάκι και μπορούμε να πούμε πως της πήγαινε απίστευτα. Κι επειδή το Φθινόπωρο ενδείκνυται για νέες αλλαγές, το σίγουρο είναι πως θα το δοκιμάσουμε.