H συλλογή της διάσημης make up artist Pat McGrath προκαλεί ντελίριο!!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
H συλλογή της διάσημης make up artist Pat McGrath προκαλεί ντελίριο!!

Η θρυλική make up artist Pat McGrath, γνωστή για τις συνεργασίες της με τους διασημότερους οίκους μόδας, έχει λανσάρει πλέον την προσωπική της συλλογή μακιγιάζ και θα καταλάβεις μόλις την δεις παρακάτω γιατί γίνεται ανάρπαστη σε όλο τον κόσμο....

Με πλούσιο βιογραφικό και συνεργασίες με τους διασημότερους οίκους μόδας όπως Dolce& Gabbana, Maison, Valentino, Giorgio Armani, Prada, Versace, η πληθωρική Pat McGrath αγαπάει τη γυναίκα και το δείχνει με τα πινέλα της, τα χρώματά της και τις επαναστατικές τεχνικές μακιγιάζ που εφαρμόζει. Όταν είχα την τύχη να την γνωρίσω από κοντά πριν μερικά χρόνια, είχα ήδη ψυχανεμιστεί από σκόρπιες κουβέντες της πως ήθελε πολύ να δημιουργήσει το δικό της brand ομορφιάς στο οποίο θα πάρουν "σάρκα και οστά" όλες οι ιδέες, η αισθητική, οι γνώσεις της...Και εδώ που τα λέμε ποια θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη από τη βασίλισσα των bacκstage των fashion weeks;! Έφτασε λοιπόν η ώρα που περίμεναν όλες οι beautyholic και η ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ που αναγράφει το όνομά της είναι γεγονός!

5ab4e396d522d109f4e92a51c1cb888c

Στη συλλογή που φέρει το όνομά της επικρατούν οι αποχρώσεις του μαύρου και του χρυσού, ενώ γενικά είναι εμφανής η glamorous αισθητική σε κάθε συσκευασία. Foundation και κονσίλερ σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων ώστε να ταιριάζουν σε κάθε δέρμα, σκιές ματιών και κραγιόν σε ότι χρώμα φαντάζεσαι είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου! Πραγματικά ξεπουλάει παγκοσμίως, παρά την κάπως τσιμπημένη τιμή τους...Στην Ελλάδα δεν υπάρχει προς το παρόν διανομέας αλλά μπορείς να τα κάνεις δικά σου αν τα αγοράσεις από το οn line κατάστημα www.netaporter.com Πάρε μία γεύση στο παρακάτω gallery και πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μου για το πόσο ξεχωριστή είναι η συλλογή μακιγιάζ της Pat McGrath.