Oι κρέμες χεριών που θα... σου λύσουν τα χέρια!

Oι κρέμες χεριών που θα... σου λύσουν τα χέρια!

Θέλουμε να τις έχουμε στην τσάντα μας , στο κομοδίνο μας, στο γραφείο μας...ποτέ δεν μας είναι αρκετές και ποτέ δεν τις αποχωριζόμαστε, ιδιαίτερα τους χειμωνιάτικους μήνες που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση. 

Όσο η θερμοκρασία πέφτει τα χέρια μας- ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος- εκπέμπουν σήμα sos για πιο δραστική και στοχευμένη φροντίδα που θα τα επανορθώσει και θα διατηρήσει την όψη τους υγιή και νεανική. Δες τι να επιλέξεις!

Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF15, της Clinique

Προσφέρει θρέψη και εντατική ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας στη ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα των χεριών ενώ δραστικά συστατικά όπως η βιταμίνη C και γλυκόριζα, βοηθούν στην ορατή μείωση της εμφάνισης των κηλίδων και των δυσχρωμιών.

1161064 fpx

Κρέμα Χεριών Ενυδάτωσης με Aloe Vera της Garnier

Χάρη στην επαναστατική της σύνθεση, εμπλουτισμένη με το ενεργό συστατικό L-Bifidus συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, προσφέρει τόσο αποτελεσματική και διαρκή ενυδάτωση, που τα χέρια σας παραμένουν απαλά ακόμα και μετά από έντονο πλύσιμο.

prod P29009 big

Κρέμα για ξηρά-σκασμένα χέρια με βάλσαμο & κερί μελισσών της Apivita.

Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά ή σκασμένα χέρια χάρη στο βαλσαμέλαιο, το έλαιο ελιάς και του άγριου τριαντάφυλλου. Επιπλέον, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση χάρη στην πρόπολη, τη βιταμίνη Ε και το έγχυμα αμαμελίδας.

5201279023133 1 580x580

Strivectin SD Hand Cream, Sephora

Μία κρέμα χεριών επανάκτησης όγκου που καταπολεμά ζαρωμένο δέρμα, απώλεια σφριγηλότητας, θαμπή απόχρωση, ανομοιομορφία και ξηρότητα. Βασίζεται στην επαναστατική αντιγηραντική φόρμουλα NIA-114 που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας για τον καρκίνο του δέρματος.

strivectin S 530 530

Κρέμα Χεριών με Αμυγδαλέλαιο & Καλέντουλα, Korres

Mε βελούδινη υφή εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο Karite, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ η καλέντουλα διαθέτει επουλωτικές και καταπραυντικές ιδιότητες που επανορθώνουν άμεσα τα σκασμένα χέρια.

10589742 1329928981 572247