Ομορφιά σε...τροχούς! Δες όλα τα hi-tech gadget περιποίησης

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ομορφιά σε...τροχούς! Δες όλα τα hi-tech gadget περιποίησης

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στο μέλλον! Ανακάλυψε επαναστατικές συσκευές που εξασφαλίζουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τις κλασικές, συμβατικές μεθόδους που ως τώρα γνώριζες. 

Η τεχνολογία προχωρά με γοργούς ρυθμούς ακόμα και στον πλανήτη της ομορφιάς. Δες ποια beauty gadget είναι best seller αυτή τη στιγμή, δοκίμασέ τα και διαπίστωσε μόνη σου τη διαφορά.

Για τον καθαρισμό του προσώπου

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush: Σύστημα καθαρισμού με ηχητικά κύματα. Το οβάλ σχήμα της κεφαλής από το βουρτσάκι, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει στοχευμένο καθαρισμό στα δύσκολα σημεία προσέγγισης, σε ανατομικές περιοχές του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων γύρω από τη μύτη, τη γραμμή των μαλλιών και το πηγούνι.

 58

SkinPro Cleansing System της Oriflame: Tο Σύστημα Καθαρισμού Προσώπου SkinPro είναι μία αποτελεσματική συσκευή 2-ταχυτήτων που καθαρίζει σε βάθος και κάνει απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Απομακρύνει καλύτερα τους ρύπους, το μακιγιάζ και τη λιπαρότητα σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια, χαρίζοντας ορατά πιο λεία, λαμπερή και με ενιαίο τόνο επιδερμίδα. Λειτουργεί με μπαταρίες.

a1327396f83648009c90b753139ab7c1 words heels

Για τέλειο πεντικιούρ

Clarisonic Pedi Foot Transformation System:Σύστημα Μεταμόρφωσης Ποδιών Clarisonic Pedi που σχεδιάστηκε για να θρέφει τις ταλαιπωρημένες φτέρνες και τα δάχτυλα, με τη μέθοδο ηχητικών κυμάτων Clarisonic Pedi. Ξεκίνησε απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και λειαίνοντας την ξηρή, τραχιά επιδερμίδα με την κεφαλή απολέπισης για υγρή/στεγνή χρήση και το Pedi-Buff. Συνέχισε με το Pedi-Balm, για να ενυδατώσεις και να προστατεύσεις την επιδερμίδα. Δύο φορές την εβδομάδα, χρησιμοποίησε το δίσκο λείανσης Pedi σε στεγνά πόδια πριν το Pedi-Buff και την κεφαλή απολέπισης για στεγνή/υγρή χρήση.

EditorsPick

Για το ντούς και το σώμα

Gurin Face and Body Ultra Clean Brush 4-in-1 SPA Cleansing System: Μία συσκευή αποκλειστικά για χρήση στο ντους. Αντικατέστησε τα συμβατικά σφουγγάρια σώματος και τα απολεπιστικά προϊόντα με ένα ολοκληρωμένο σύστημα που αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά κομμάτια. Δύο διαφορετικά μεγέθη βούρτσας για το πρόσωπο, ένα για το σώμα και μία ελαφρόπετρα για τις φτέρνες. Είναι ένα ασφαλές, αδιάβροχο σύστημα απομακρύνει νεκρά κύτταρα, καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και αντικαθιστά επάξια τα body scrub και body lotion αφού η αποτελεσματικότητα του είναι ίδια ή ακόμα και καλύτερη.

41QuFkN5hPL

Για τον καθαρισμό των δοντιών

Eπαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Precision Clean: Mε δράση καθαρισμού 3 διαστάσεων καθώς πάλλεται, περιστρέφεται και περιβάλλει κάθε δόντι αφαιρώντας έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Ενεργοποίησε τον διακόπτη, μόνο όταν την έχεις τοποθετήσει στο στόμα.Οι ίνες της αφαιρούν έως και 2 φορές περισσότερη πλάκα από τις κοινές οδοντόβουρτσες. Παράλληλα θεραπεύει την ουλίτιδα και ανανεώνει τα ούλα. Οι ειδικές κεφαλές γυαλίσματος αφαιρούν αποτελεσματικά και τις πιο δύσκολες χρωστικές ουσίες και λευκαίνουν με φυσικό τρόπο τα δόντια.

4210201850540