Δε γίνεται να πάρεις εύκολα τα μάτια σου από πάνω του...

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Δε γίνεται να πάρεις εύκολα τα μάτια σου από πάνω του...

Oύτε να κοντρολάρεις τις αισθήσεις σου! Η  Kristen Stewart σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα και ένα άρωμα που αποτίνει φόρο τιμής στην μία και μοναδική Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel!


Πίσω από κάθε δημιουργία του εμβληματικού οίκου CHANEL υπάρχει μία ολόκληρη ιστορία...τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν παρουσιάζεται στο κοινό, αν πρώτα δεν έχει σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Το ίδιο συνέβει και για το νέο άρωμα Gabrielle Chanel, το οποίο σκοπεύει να αφήσει ανεξίτιλη την σφραγίδα του στο πορτφόλιο του οίκου CHANEL, με τρόπο δυναμικό, φρεσκό και ανατρεπτικό. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που ο Karl Lgerfeld επέλεξε για μούσα του, την ιδιαίτερη ηθοποιό Kristen Stewart.

Ενα άρωμα -σταθμό για την CHANEL μιας και το τελευταίο λανσάρισμα νέου ονόματος στην οικογένεια του οίκου έγινε πριν από 15 χρόνια. Ένα άρωμα που είναι εμπνευσμένο από την αυτοπεποίθηση, το πάθος, τον επαναστατικό και αντισυμβατικό χαρακτήρα της Gabrielle.



Ανήκει στην κατηγορία των floral, αφού στην ευωδιά του πρωταγωνιστούν 4 διαφορετικά λευκά άνθη, γιασεμί, ylang-ylang, ανθοί πορτοκαλιάς και tuberose από τον κήπο στην περιοχή Grasse της Γαλλίας.

Gabrielle Chanel Packshot 2 copy


Μόλις ψεκάσεις στον καρπό σου τον χυμό του, θα κατακλείσουν το μυαλό σου ανάμεικτα, εκρηκτικά συναισθήματα που νομίζω λίγο-πολύ θα μοιάζουν με εκείνα που θα σου προκαλέσει το βίντεο της Kristen Stewart, το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις ακριβώς από κάτω.