4 προϊόντα που θα σου φανούν απόλυτα χρήσιμα στις γιορτές!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
4 προϊόντα που θα σου φανούν απόλυτα χρήσιμα στις γιορτές!

Ετοιμαστείτε για την εορταστική περίοδο σε χρόνο dt με έξυπνα, multitasking gadget ομορφιάς.

Ήρθε πράγματι εκείνη η εποχή του χρόνου όπου τα πάρτι και η νυχτερινή διασκέδαση περνούν σε πρώτο πλάνο και η αλήθεια είναι ότι δεν λυπόμαστε καθόλου γι' αυτό...Αντίθετα μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης που μας ανεβάζει πολύ τη διάθεση. Περιποιούμαστε ακόμα περισσότερο τον εαυτό μας και υιοθετούμε εντυπωσιακά λουκ τα οποία θα ταιριάξουν με το glamorous πνεύμα των γιορτών. Διαλέξαμε λοιπόν για εσένα, τέσσερα επαναστατικά, πολυχρηστικά beauty προιόντα που θα λατρέψεις.

Limited Edition, Extra Glow Skincare Palette της Bobbi Brown


Εντατική φροντίδα της επιδερμίδας. Αυτή η παλέτα περιλαμβάνει το Extra Face Oil για άμεση ενυδάτωση του δέρματος, το Remedies Skin Salve No57 για την προστασία και την επιδιόρθωση του ξηρού, ταλαιπωρημένου δέρματος και το Extra Soothing Balm για λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί.

9.BOBBI BROWN EXTRA GLOW ExtraGlowPalette copy
10.BOBBI BROWN EXTRA GLOW ExtraGlowPalette Anatomy

LIP DUO της Catrice Cosmetics


Διπλό προϊόν που θα το κουβαλάς πάντα μαζί σου στην τσάντα σου και θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Πρόκειται για κραγιόν σε γυαλιστερές αποχρώσεις από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη υπάρχει μία πούδρα που προσφέρει στα χείλη σταθερότητα και ματ φινίρισμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή και σε συνδυασμό.

Lip DuoC01

ghd V Gold Classic Styler

Γρήγορο και ευκολόχρηστο, είναι ιδανικό για ίσιωμα, μπούκλες ή wavy look. Η πολυτελής αίσθηση που παρέχει βασίζεται στην ανανεωμένη σχεδίαση του και στις πλάκες χρυσού, οι οποίες γλιστρούν με ευκολία στα μαλλιά και χαρίζουν τέλειο styling. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά με έντονη λάμψη και επαγγελματικό φινίρισμα.

10568795 1421946300 498953

Palette Multi-Use Holiday 2017 του Yves Saint Laurent

Η θήκη αυτής της συλλεκτικής παλέτας είναι διακοσμημένη με ένα μοναδικό, εορταστικό σχέδιο: το λογότυπο Cassandra με φόντο τα αστραφτερά πυροτεχνήματα. Στο εσωτερικό της, οι αποχρώσεις για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη επιλέχθηκαν προσεκτικά, για να είναι εύχρηστες, αλλά και για να δώσουν ταυτόχρονα μια πιο εκλεπτυσμένη νότα στο πρωινό σας μακιγιάζ. Το τέλειο απόκτημα στο νεσεσέρ σας, θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα: η Συλλεκτική Παλέτα του Holiday Look 2017 είναι ξεχωριστή και άκρως κομψή.

L9805300 EYE LINER CRYSTALS HOLIDAY OUVERTE OS