Tα προϊόντα που φέρουν την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι ήδη στο μπάνιο σου...

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Tα προϊόντα που φέρουν την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι ήδη στο μπάνιο σου...

Στοιχηματίζω πως δεν ήξερες ότι αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης της βασιλικής οικογένειας.

Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, τιμούν το εμβληματικό άρωμα του οίκου Molton Brown, Orange & Bergamot, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό και σύγχρονο eau de toilette καθώς και νέα πολυτελή προϊόντα σώματος. Διάσημος για τη δημιουργία του πρώτου πολυτελούς Hand Wash στην Αγγλία, o οίκος Molton Brown επιλέχθηκε ως το brand που θα παρέχει προϊόντα προσωπικής περιποίησης στις σουίτες του μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου Mayfair Ηotel, Grosvenor House. H αγαπημένη συλλογή Orange & Bergamot, που αποτελεί bestseller για περισσότερο από τριάντα χρόνια, έχει κατακτήσει βραβεία ομορφιάς και πλέον πρόκειται για μια σειρά με signature προϊόντα του οίκου Molton Brown.

Το νέο Eau De Toilette

Το άρωμα αυτό, εμπνευσμένο από άνθη νερατζιάς, θυμίζει τις ευωδιές που συναντάς στους δρόμους και τις βασιλικές αυλές της Σεβίλλης. Αναβλύζει νότες από λεμόνι, πορτοκάλι και περγαμόντο της Ανδαλουσίας δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό συνδυασμό.

ORANGE BERGAMOT 50ML EAU DE TOILETTE

Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς επίσης αποτελούν και επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

Molton Brown Orange Bergamot EDT Botanical KEJ009 XL

Τα νέα πολυτελή προϊόντα σώματος

Θα αναβαθμίσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο την τελετουργία του μπάνιου σου, ενεργοποιώντας τις αισθήσεις με αρώματα από εσπεριδοειδή, αφήνοντας ταυτόχρονα στην επιδερμίδα μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

ORANGEBERGAMOT 300ML BODY LOTION
ORANGEBERGAMOT BODY POLISHER

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 14 must have "εργαλεία" για τέλεια βάση προσώπουΤα 14 must have "εργαλεία" για τέλεια βάση προσώπου