Το πιο πολύτιμο όπλο για να έχεις λαμπερά μαλλιά όλη την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το πιο πολύτιμο όπλο για να έχεις λαμπερά μαλλιά όλη την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι

Όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου...

Ήρθε η ώρα να εξισορροπήσουμε μαλλιά και πνεύμα καθώς η Schwarzkopf Professional μπαίνει σε έναν καινούριο κόσμο πολυτελούς περιποίησης για τα μαλλιά βασισμένης στα έλαια, με τη ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ OIL ULTIME…

Στη Schwarzkopf Professional η Αληθινή Ομορφιά είναι κάτι παραπάνω από μια ωραία εμφάνιση. Είναι το απόσταγμα της εσωτερικής αρμονίας ενός ανθρώπου που διαπερνά το εξωτερικό περίβλημα. Χρησιμοποιώντας τα πιο πολύτιμα συστατικά- από φυσικά, καθαρά έλαια υψηλής αποτελεσματικότητας, μέχρι αναζωογονητικά, αρωματικά αιθέρια έλαια - το Oil Ultime παρέχει ανάλαφρη λάμψη, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει τις πελάτισσες των κομμωτηρίων να ξεφύγουν από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία μέσω αισθησιακών θεραπειών και τελετουργιών στο κομμωτήριο…

Το Oil Ultime έχει ενισχυθεί με έλαια που εξατμίζονται και διαλύονται μόνα τους για την απόλυτη ανάλαφρη αίσθηση. Τα 100% φυσικά, καθαρά έλαια προσφέρουν στα μαλλιά σαγηνευτική λάμψη και απαλότητα, ενώ οι θεραπείες στα κομμωτήρια - με αρωματικά Αιθέρια Έλαια εμπνευσμένα από τη μοντέρνα αρωματοθεραπεία – βοηθούν τις πελάτισσες να ξεφύγουν από την έντονη καθημερινή τους ρουτίνα.

Επαναφέρετε τη λάμψη και Εξισορροπήστε μαλλιά και νου με τη σειρά Oil Ultime…

Oil Ultime Essential Oils Lavender Jasmine

Τα μυστικά του Oil Ultime

Οι καινοτόμες συνθέσεις της σειράς Oil Ultime ομορφαίνουν όλους τους τύπους μαλλιών, χωρίς να τα βαραίνουν, ενώ τα σαγηνευτικά Αιθέρια Έλαια βυθίζουν τις πελάτισσες σε μια αρωματική εμπειρία περιποίησης. Το Oil Ultime είναι βασισμένο σε τρεις ουσιαστικούς πυλώνες:

1. 100% φυσικά, καθαρά έλαια, για πρωτόγνωρη απαλότητα και εκθαμβωτική λάμψη:

Τα πιο πολύτιμα έλαια Argan, Marula, Rose και Barbary Fig έχουν αναμειχθεί σε ανάλαφρες φόρμουλες για να ανανεώσουν και να ομορφύνουν όλους τους τύπους μαλλιών. Μέσω μίας διεξοδικής διαδικασίας εκκαθάρισης, εξασφαλίζουμε ότι μόνο οι πιο πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και συστατικά αυτών των πολύτιμων ελαίων θα χρησιμοποιηθούν, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, με αστραφτερή λάμψη.

2. Έλαια που διασπώνται και εξατμίζονται γρήγορα, για ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά

Τα έλαια περιβάλλουν τα μαλλιά, γεμίζοντας τις πορώδης περιοχές στη δομή της τρίχας, ενώ κάθε επιπλέον έλαιο εξατμίζεται αμέσως ή ξεπλένεται εύκολα, εξασφαλίζοντας μια ανάλαφρη αίσθηση.

3. Τελετουργίες αρωματοθεραπείας για εσωτερική αρμονία, δημιουργώντας την ομορφιά εκ των έσω:

Η αρωματοθεραπεία έχει εξασκηθεί από διάφορες κουλτούρες για αιώνες μέσα από συνεπή χρήση συγκεκριμένων φυτικών και βοτανικών φαρμάκων. Παραδοσιακά η αρωματοθεραπεία λειτουργεί με Αιθέρια έλαια φυσικής προέλευσης από μια πληθώρα φυτών, τα οποία είναι γνωστά για την ενίσχυση της φυσικής και ψυχολογικής μας υγείας, και μπορούν να εφαρμοστούν, μεταξύ άλλων τρόπων, μέσω της μυρωδιάς.

Τα Τελετουργικά Αρμονίας Oil Ultime στα κομμωτήρια είναι βασισμένα στα αιθέρια έλαια για να καθιερώσουν μια πολυτελή, αποπλανητική και πρωτόγνωρη υπηρεσία.

Το Τελετουργικό Αρμονίας στο κομμωτήριο είναι ένα αισθησιακό ταξίδι βασισμένο στην αρωματοθεραπεία, το οποίο συνδυάζει τα Αιθέρια Έλαια Oil Ultime με ένα μασάζ απολέπισης τριχωτού για να εξισορροπήσει το πνεύμα και να προετοιμάσει το τριχωτό για τη διαδικασία καλλωπισμού. Ανάλογα με την διάθεσή της, κάθε πελάτισσα μπορεί να επιλέξει μεταξύ των Αιθέριων Ελαίων Energizing ή Relaxing και να προσαρμόσει το Τελετουργικό Αρμονίας στις δικές της ανάγκες:

• Oil Ultime Essential Oil Energizing: εμπεριέχει αρωματικά έλαια Μανταρινιού και Ylang-Ylang για να αναζωογονήσει τις κουρασμένες και στρεσαρισμένες αισθήσεις. Το μίγμα Αιθέριων Ελαίων, σε συνδυασμό με ένα αναζωογονητικό μασάζ, προσφέρει μια εμπειρία ανανέωσης που προάγει τη θετική σκέψη και φτιάχνει τη διάθεση
• Oil Ultime Essential Oil Relaxing: εμπεριέχει χαλαρωτικά, αρωματικά έλαια Λεβάντας και Γιασεμιού τα οποία γαληνεύουν τις αισθήσεις και ανακουφίζουν από το άγχος και το στρες. Ο συνδυασμός των Αιθέριων Ελαίων, με ένα χαλαρωτικό μασάζ, συμβάλει στην απομάκρυνση των αρνητικών συναισθημάτων και την αποβολή της έντασης και του στρες, ανυψώνοντας τη διάθεση

Oil Ultime Shampoo

Το τελετουργικό αρμονίας στα κομμωτήρια συνδυάζεται με το Oil Ultime Oil-In-Scrub, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το πολυτελές Άνθος Λωτού και πολύτιμα μόρια από κέλυφος Argan για να απομακρύνει τους ρύπους και να απελευθερώσει τους φραγμένους πόρους. Σε δεύτερο στάδιο, τα μαλλιά καθαρίζονται και περιποιούνται με ανάλαφρες αλλά υψηλής-απόδοσης φόρμουλες είτε για λεπτά έως κανονικά (σειρά Oil Ultime Marula & Rose Oil) ή για κανονικά προς χονδρά μαλλιά (σειρά Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil). Τέλος, για μια πινελιά φινιρίσματος, επιλέγεται ένα συμπληρωματικό Oil Ultime Finishing Oil για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά, με εκτυφλωτική λάμψη και απαλότητα.

Η αισθησιακή, αρωματική εμπειρία που προσφέρει το Oil Ultime είναι εμπνευσμένη από την εξειδικευμένη στην αρωματοθεραπεία πρέσβειρα της σειράς, Kazue Gill, η οποία διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και προϋπηρεσίας. Από τον Ιανουάριο του 2018, μπορείτε πλέον να μάθετε περισσότερα για την εξειδίκευσή της καθώς και όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας Schwarzkopf Professional.

Oil Ultime Treatment

Η σειρά Oil Ultime πιο αναλυτικά:

Αποκλειστικά στα Κομμωτήρια:
Τα Αιθέρια Έλαια Oil Ultime για Χαλάρωση και Τόνωση είναι ένα μείγμα από επιλεγμένα Αιθέρια Έλαια που είναι γνωστά για την ικανότητά τους να ισορροπούν τη διάθεση. Αυτά τα Αιθέρια Έλαια εντάσσουν την πελάτισσα σε ένα αισθησιακό, αρωματικό ταξίδι στο κομμωτήριο, για να εξισορροπήσει την εσωτερική της αρμονία και να αντλήσει ομορφιά που πηγάζει από το εσωτερικό:

Oil Ultime Oil-In-Scrub:
Σχηματισμένο από μια μίξη φυσικών, καθαρών ελαίων και εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το πολυτελές Άνθος Λωτού και πολύτιμα μόρια από κέλυφος Argan. Χρησιμοποιείται για να αφαιρεί τους ρύπους και να απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους αλλά και για να προετοιμάσει τα μαλλιά και το τριχωτό για το επόμενο βήμα καλλωπισμού στο Τελετουργικό Αρμονίας στο κομμωτήριο.

Oil Ultime Essential Oil Relaxing:
Μια πολυτελής μίξη από χαλαρωτικά αρωματικά έλαια Λεβάντας και Γιασεμιού για να χαλαρώσει από τις αισθήσεις άγχους και στρες. Μέρος του Τελετουργικού Αρμονίας στο κομμωτήριο.

Oil Ultime Essential Oil Energizing:
Εμπλουτισμένη με αναζωογονητικά αρωματικά έλαια Μανταρινιού και Ylang-Ylang για να αναζωογονήσει από τις αισθήσεις κόπωσης και εξάντλησης. Μέρος του Τελετουργικού Αρμονίας στο κομμωτήριο.

Λεπτά έως Κανονικά Μαλλιά- η σειρά Oil Ultime Marula & Rose Oil, με 100% φυσικό, καθαρό έλαιο Marula & Τριανταφυλλιάς για ανάλαφρη θρέψη, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει και να περιποιείται τα λεπτά προς κανονικά μαλλιά.

Oil Ultime Light Oil-in-Shampoo:
Το διάφανο σαμπουάν καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Σχεδιασμένο με Έλαια Marula & Τριανταφυλλιάς για να αναπληρώσει και να ενισχύσει την λάμψη.

Oil Ultime Light Oil-in-Spray Conditioner:
Μια ανάλαφρη πολυτελής 2-φασική φόρμουλα με Έλαια Marula & Τριανταφυλλιάς που 1. Θρέφει και ομορφαίνει και 2. Βοηθάει στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών.

Oil Ultime Light Oil-in-Mousse Treatment:
Μια εξαιρετική mousse με Έλαια Marula & Τριανταφυλλιάς που θρέφει και ομορφαίνει, χωρίς να βαραίνει τα λεπτά μαλλιά. Τελειοποιεί την επιφάνεια της τρίχας, ενισχύοντας τη φυσική λάμψη.

Για Κανονικά προς Χονδρά Μαλλιά – η σειρά Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ομορφαίνει τα κανονικά προς χονδρά μαλλιά. Οι πολύτιμες συνθέσεις με μία μίξη ελαίων Argan και Barbary Fig παρέχουν την αναγκαία ενυδάτωση και περιποίηση ενώ μειώνουν το φριζάρισμα και χαρίζουν φυσική λάμψη:

Oil Ultime Oil-Shampoo:
Σχεδιασμένο με Έλαια Argan and Barbary Fig για να ενισχύσει τη λάμψη και την απαλότητα, η πολυτελής του φόρμουλα καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα μαλλιά.

Oil Ultime Oil-in-Conditioner:
Ένα πλούσιο γαλάκτωμα με Έλαια Argan and Barbary Fig που ανανεώνει, ξεμπερδεύει και ομορφαίνει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους μια ανάλαφρη αίσθηση.

Oil Ultime Oil-in-Treatment:

Περιέχοντας τη μεγαλύτερη ποσότητα σε Έλαια Argan and Barbary Fig από όλη τη σειρά, η σύνθεση αυτή θρέφει σε βάθος, ξεμπερδεύει και τιθασεύει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Oil Ultime Finishing Oils – μία ποικιλία πολύτιμων, 100% φυσικών, καθαρών ελαίων που βοηθούν στην θρέψη και λείανση διαφόρων τύπων μαλλιών και ελαίων που εξατμίζονται γρήγορα και προσφέρουν ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά. Τα μαλλιά μένουν απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.