4 + 1 προϊόντα που μόλις κυκλοφόρησαν και δεν τα έχεις ξαναδεί ποτέ σου. Καλό μήνα!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
4 + 1 προϊόντα που μόλις κυκλοφόρησαν και δεν τα έχεις ξαναδεί ποτέ σου. Καλό μήνα!

Όταν θα διαβάσεις για αυτά τα επαναστατικά προϊόντα ομορφιάς ίσως αναρωτηθείς... Όχι όμως, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! 

Είναι σίγουρα περίεργα, σπάνια και επαναστατικά... τα καλλυντικά που θα σου παρουσιάσω παρακάτω, τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν στα καταστήματα Sephora, θα γίνουν "talk of the town" και όχι άδικα! Ο μήνας μπαίνει δυναμικά λοιπόν με beauty αφίξεις που αδιαμφισβήτητα θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα της περιποίησης σου.

Έχουμε και λέμε:

Μάσκα τοματόσουπας για το πρόσωπο

JANIS EN SUCRE Skinfood Tomato Soup Sleeping Pack 07

Skinfood Beauty Recipe Tomato Soup Sleeping Pack:

Αν θες λαμπερό δέρμα που θα δείχνει υγιές και νεανικό, τότε πρέπει να τη δοκιμάσεις αυτή τη μάσκα προσώπου. Περιέχει συμπλήρωμα τομάτας από την Κορέα σε συνδυασμό με μοναδικά ενυδατικά συστατικά.

Το απόλυτο και πιο πρακτικό gadget για απολύμανση των πινέλων του μακιγιάζ

28152352 554049288299003 2213783825492738048 n

Sephora solid brush cleaner savon soap:

Δηλώνω ενθουσιασμένη! Στρογγυλό, μικρούλι, ιδανικό για το νεσεσέρ, τα ταξίδια κλπ... Περιέχει σαπουνάκι που απομακρύνει αποτελεσματικά τα μικρόβια από τα πινέλα ( μυρίζει υπέροχα) και μία τραχιά βάση από καουτσούκ πάνω στην οποία θα τα τρίβουμε.

Το λιπ γκλος που δίνει διαφορετικό χρώμα ανάλογα τα χείλη στα οποία ακουμπάει

DX 0br8VAAALcET

Βecca Liptuitive Glow lip gloss:

Η σύνθεσή του δείχνει διαφάνη... Προσφέρει όμως στα χείλη σου ένα διακριτικό, ζουμερό χρώμα και μάλιστα μοναδικό, αφού διαθέτει μια επαναστατική τεχνολογία με την οποία δίνει διαφορετική απόχρωση ανάλογα την επιδερμίδα που απλώνεται.

Μάσκα ομορφιάς για το στήθος

camo breast mask kocostar copy

Breast Mask Kocostar:

Ομολογώ πως για το πρόσωπο φυσικά έχουμε ανακαλύψει πολλές μάσκες, για τα μάτια και τα χείλη ακόμα... για τα μαλλιά επίσης! Είχες όμως δει ποτέ μάσκα για το στήθος; Η συγκεκριμένη προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και σύσφιξη της περιοχή του στήθους.

Foundation με ενσωματωμένο σφουγγαράκι

siberia

Velvet Matte Foundation Stick της NARS:

Πολύ πρακτικό για την τσάντα και τα ταξίδια. Απλώνεται στην επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση για αψεγάδιαστο, βελούδινο ματ αποτέλεσμα στη στιγμή.

Χάρη στο ειδικό σφουγγαράκι χωρίς λάτεξ, αυτό το foundation εφαρμόζεται εύκολα σε όλο το πρόσωπο για να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη, φρεσκάρισμα του μακιγιάζ μέσα στην ημέρα, ακόμα και φωτοσκιάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

To κυριακάτικο beauté σου για λαμπερό πρόσωπο