Το μυστικό των Γαλλίδων για να ξεκουράζουν τα πόδια τους

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το μυστικό των Γαλλίδων για να ξεκουράζουν τα πόδια τους

Μπορείς άφοβα να χαίρεσαι τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Αν υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και τη θηλυκότητα τους είναι αναμφισβήτητα οι Γαλλίδες. Χωρίς να φοράνε κάτι ιδιαίτερο, κάτι υπερβολικά εντυπωσιακό ή κάτι απαγορευτικά ακριβό, καταφέρνουν και τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα κερδίζοντας το θαυμασμό των γύρω τους σε κάθε τους βήμα. Πατάνε γερά και με άνεση στις ψηλοτάκουνες γόβες τους έχοντας το δικό τους μυστικό για το πως θα ξεκουράσουν τα ταλαιπωρημένα πόδια τους στο τέλος της μέρας.

Το μυστικό τους δεν είναι άλλο από το κίτρο Κορσικής, βασικό συστατικό της δερμοκαλλυντικής κρέμας Cedraflon® που κυκλοφορεί πλέον και στη χώρα μας. Το κίτρο Κορσικής είναι πρόγονος του λεμονιού και του λάιμ που καλλιεργείται εδώ και αιώνες στο γαλλικό νησί και είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Η εξειδικευμένη και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση της Cedraflon®, συνδυάζει τα τονωτικά πλεονεκτήματα του Κίτρου Κορσικής με την δροσιστική αίσθησης της μέντας προσφέροντας άμεση καταπραϋντική δράση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση στα κουρασμένα πόδια.

CEDRAFLON copy

Μπορείς λοιπόν άφοβα να χαίρεσαι τις ψηλοτάκουνες γόβες σου έχοντας πάντα στο μυαλό σου πως έχεις έναν μόνιμο σύμμαχο για ξεκούραστα, δροσερά και ενυδατωμένα πόδια με μια μόνο κρέμα. Μετά από κάθε κουραστική ημέρα οι έρευνες έδειξαν ότι χρησιμοποιώντας Cedraflon®:

-100% των γυναικών ανέφεραν άμεση μείωση της αίσθησης βάρους και κούρασης των ποδιών αλλά και ένα υπέροχο αίσθημα χαλάρωσης*

-92% ένιωσαν άμεσα δροσιά λόγω του μοναδικού συνδυασμού του κίτρου Κορσικής και της μέντας *

-Χάρη στη σύνθεσή της, η Cedraflon®, διεισδύει στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας
96% των γυναικών ένιωσαν το δέρμα τους λείο και απαλό
98% των γυναικών αισθάνθηκαν το δέρμα τους ενυδατωμένο

Ξεκούραστα και ανάλαφρα πόδια με τη δύναμη του κίτρου Κορσικής και της μέντας!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εταιρεία καλλυντικών που... σε κερνάει γαλλικά μακαρόν!