10+2 Self Tan που θα σου χαρίσουν χωρίς ήλιο το μαύρισμα που θες

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
10+2 Self Tan που θα σου χαρίσουν χωρίς ήλιο το μαύρισμα που θες

Τι κι αν έχει συννεφιά; Εσύ θα μαυρίσεις.. ο κόσμος να χαλάσει!

Τα αυτομαυριστικά (αλλιώς self-tans) έχουν εξελιχθεί πολύ, δεν αφήνουν "λεκέδες" στο δέρμα όπως παλαιότερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αρκεί ένα απλό πασάλειμμα για να δώσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ποιό είναι το μαγικό τους; Περιέχουν στη σύνθεσή τους DHA (δι-υδροξυακετόνη), ένα συστατικό που δρα μόνο στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και σε λίγες ώρες μπορεί η καθεμία μας να αποκτήσει εκείνο το λατρεμένο μαύρισμα, χωρίς να έχει καθίσει , ούτε ένα λεπτό στον ήλιο. Ασφαλώς χρειάζεται επανάληψη κάθε 3-4 ημέρες, για να διατηρήσουμε το επιθυμητό χρώμα. Πρόκειται για μια διαδικασία όχι τόσο απλή εκ πρώτης όψης, αλλά όχι και αδύνατον να εφαρμοστεί σωστά. Αρκεί να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις συμβουλές μας.

1. Στο προϊόν υπάρχει η ένδειξη που θα σε καθοδηγήσει ώστε να επιλέξτε τη σωστή απόχρωση, σύμφωνα με την επιδερμίδας σου.

2. Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία, είτε στο σώμα είτε στο πρόσωπο, δύο με τρείς μέρες νωρίτερα, χρειάζεται να έχεις κάνει απολέπιση, ώστε οι πόροι να καθαριστούν και να απορροφήσουν πιο σωστά το προϊόν. Ξέπλυνε καλά το σώμα σου μετά το ντους ή το πρόσωπό σου μετά τον καθαρισμό και μην αφήσετε καθόλου υπολείμματα σαπουνιού ή αφρόλουτρου, για να απλωθεί το προϊόν σωστά και ομοιόμορφα.

3. Είναι καλό να χρησιμοποιήσετε γάντια για αν μην γίνουν οι παλάμες σας πορτοκαλί!

4. Σκούπισε με ένα χαρτομάντιλο τα μαλλιά στη γραμμή του μετώπου.

5. Φρόντισε να περάσει τουλάχιστον μισή ώρα,πριν ντυθείς.

Δες παρακάτω οδηγό με αποτελεσματικά self tan για πρόσωπο ή σώμα που μπορείς να αποκτήσεις