Eurovision 2018: Διάσημη beauty blogger με εκατομμύρια followers στηρίζει τη Φουρέιρα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Eurovision 2018: Διάσημη beauty blogger με εκατομμύρια followers στηρίζει τη Φουρέιρα

Και τα προγνωστικά αλλάζουν συνεχώς!!!

Κορίτσια να σας συστήσουμε (αν δεν την ξέρετε ήδη) την Nikkie! Beauty Blogger από την Ολλανδία με πάνω από 10 εκατομμύρια ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα μακιγιάζ που δημιουργεί κάθε φορά μόνη της στον εαυτό της, την μεταμορφώνουν κυριολεκτικά και εμείς οι γυναίκες δε χορταίνουμε να την παρακολουθούμε να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες με ολοκληρωμένα looks στα οποία μας δείχνει πως να τα πετύχουμε step by step. Πάρα τα... κάποια παραπανίσια της κιλά, καταφέρνει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου πάνω στο πρόσωπό της που γίνεται αντικείμενο θαυμασμού.
Μάλιστα, η επιτυχία της επισφραγίζεται από το γεγονός ότι το νεανικό περιοδικό Glamour της χώρας της, μόλις την φιλοξένησε στο εξώφυλλό του!

31510698 2048993262090115 9205140252870574080 n

https://www.instagram.com/p/Bd3ZdCzH5Ip

Αυτά για τις απαραίτητες συστάσεις... αφού το θέμα μας στην προκειμένη περίπτωση επικεντρώνεται αλλού! Πού;
Στο γεγονός ότι η διάσημη blogger Nikkie -που οι followers της φτάνουν τον πληθυσμό όλης της Ελάδας- είναι φανατική θαυμάστρια της φετινής συμμετοχής της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision. Και για να είμαστε και πιο ακριβείς, την τρέλα την έχει πάθει με τη Φουρέιρα! Την λατρεύει, την ταγκάρει στον λογαριασμό της, την αναφέρει συνεχώς δημόσια, προτρέπει τον κόσμο να την ψηφίσει και μάλιστα πριν λίγες ώρες έκανε και live ζωντανή σύνδεση μαζί της στο ιnstagram! H Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε την ιντερνετική της κλίση, συνομίλησαν δημόσια και αντάλλαξαν beauty μυστικά!

IMG 4589

Λέτε το όνομα της Nikkie να είναι προφητικό και με την απρόσμενη υποστήριξή της, να δώσει επιτέλους στην Κύπρο, την πολυπόθητη, πρώτη της νίκη στην ιστορία της Eurovision;;;

IMG 4594