H κυτταρίτιδα έχει όπλο αντιμετώπισης και αυτό ονομάζεται YOUTH LAB.

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
H κυτταρίτιδα έχει όπλο αντιμετώπισης και αυτό ονομάζεται YOUTH LAB.

Πριν λίγες ημέρες έφτασε στο γραφείο μου ένα σετ το οποίο μου θύμισε (μου χτύπησε το καμπανάκι θα λέγαμε καλύτερα), πως ο καιρός που θα εμφανιστούμε στην παραλία πλησιάζει απειλητικά και εγώ πρέπει επιτέλους να κάνω κάτι δραστικό για να βγω με αυτοπεποίθηση, η οποία συνεπάγεται επιδερμίδα όσο το δυνατόν πιο σφιχτή, σφριγηλή και λεία. Καμιά μας δεν μπορεί να είναι τέλεια, άρα όλες πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε όπως είναι αλλά... αφού υπάρχει η δραστική αγωγή αδυνατίσματος της YOUTH LAB. που μας παρέχει με φυσικό τρόπο αυτό το "κάτι" παραπάνω, τότε δεν είναι κακό να προσπαθήσουμε και εμείς λίγο περισσότερο, έτσι δεν είναι; Και πράγματι πριν μερικά σαββατοκύριακα βρέθηκα κοντά στη θάλασσα και κατάλαβα πως ήρθε ο καιρός να επενδύσω σε αυτά τα δύο προϊόντα που θα δεις παρακάτω.

IMG 4949

Περιλαμβάνει τον δραστικό ορό, Cellulite Free Serum_200ml, για αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με ΔΩΡΟ τη συσφιγκτική και ενυδατική κρέμα σώματος, Firmness Body Cream_200ml.

Ας θυμηθούμε όμως λίγο σύντομα για ποιό λόγο όλες οι γυναίκες παθαίνουν... τρόμο στη λέξη "κυτταρίτιδα"! Μολονότι τόσο το πάχος όσο και η κυτταρίτιδα συνδέονται με τη συσσώρευση λίπους, τα περιττά κιλά δεν συνεπάγονται κυτταρίτιδα. Η διαχείριση του βάρους και η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι δύο εντελώς ξεχωριστά προβλήματα. Δεν την αποκτούμε όταν παίρνουμε βάρος, ούτε απαλλασσόμαστε από αυτή όταν χάσουμε τα περιττά κιλά. Ωστόσο, όσο λιγότερο λίπος έχει το σώμα μας, τόσο πιο απίθανος είναι ο μετασχηματισμός του σε κυτταρίτιδα.

Οι καλλυντικές συνθέσεις προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκουμε στην αγορά καλλυντικών δρουν στοχευμένα και σε πολλά επίπεδα:

  1. Προσφέρουν λείανση και σύσφιξη στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
  2. Συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της λέμφου και στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας.
  3. Ενισχύουν τον συνδετικό ιστό.
  4. Διοχετεύουν στα λιποκύτταρα -με τη βοήθεια ειδικών συστημάτων μεταφοράς- ενεργά συστατικά που μπλοκάρουν την αποθήκευση περισσότερου λίπους και συγχρόνως ενθαρρύνουν τη διάσπαση του ήδη συσσωρευμένου λίπους (λιπόλυση).

Αυτοί είναι και ο λόγοι που αποφάσισα να δοκιμάσω συνδυαστικά τα αδυνατιστικά προϊόντα σώματος της YOUTH LAB.

perfect365

Η Firmness Body Cream είναι μια δερμοκαλλυντική κρέμα πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας, ενώ χάρη στο σύμπλεγμα 3 Body Complex™ τονώνει, συσφίγγει και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, ένα μείγμα καφεΐνης, λυσολεκιθίνης και εκχύλισμα coleus, ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ το εκχύλισμα από soybean germ ενυδατώνει και επαναφέρει την ελαστικότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα. Έχει ευχάριστο άρωμα, απορροφάται άμεσα και διευκολύνει το γρήγορο ντύσιμο.

123
5201062007395

Το Cellulite Free Serum είναι μία πατενταρισμένη σύνθεση που διεγείρει τη μικροκυκλοφορία στις πάσχουσες περιοχές, εντείνει τη λιπόλυση και περιορίζει τον όγκο των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του περιέχει -εκτός της καφεϊνης, της ξανθίνης και της θεοβρομίνης- ολιγοπεπτίδιο τελευταίας γενιάς που επαναφέρει την ελαστικότητα και την απαλότητα στην επιδερμίδα, καθώς και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

IMG 4954

Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές είναι αισθητό το αποτέλεσμα, αφού η επιδερμίδα σου δείχνει εμφανώς πιο ελαστική, λεία και απαλή. Σου προτείνω να επιλέγεις την κρέμα Firmness Body Cream το πρωί και αντίστοιχα το βράδυ το Cellulite Free Serum. Μην αμελείς κανένα από τα δύο και μην ξεχνάς να δημιουργείς κινήσεις μασάζ με ανοδική φορά καθώς τα απλώνεις επάνω σου. Έτσι, μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανιστείς με το αγαπημένο σου μπικίνι, θα ευχαριστείς την YOUTH LAB. για αυτό το πολύτιμο σετ που μπορείς εύκολα να προμηθευτείς από το κοντινότερο φαρμακείο σου.

perfect365 copy