4 έξυπνα προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν το ενδιαφέρον σου

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
4 έξυπνα προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν το ενδιαφέρον σου

Όσο πλησιάζει ο καιρός προς το καλοκαίρι, τόσο πιο έντονη είναι η ανάγκη μας για νέες αγορές σε καλλυντικά, με φόρμουλες πιο ανάλαφρες και δροσιστικές, έξυπνες και ταυτόχρονα πρωτοποριακές. Ιδανικές για ταξίδια, πρακτικές αλλά και σταθερές στη ζέστη και το νερό, προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση, επανόρθωση και προστασία από τον ήλιο. Δες τι σου προτείνουμε:

The True Cream Aqua Bomb - Gel-Crème Visage, της Belif (στα Sephora)

50 ml

Χάρη στην ελαφριά ζελώδη-κρεμώδη υφή της, αυτή η κρέμα προσφέρει έντονη ενυδάτωση. Απλώνεται στην επιδερμίδα χαρίζοντας ενυδάτωση απόλυτης φρεσκάδας και μειώνει τους πόρους για πιο λείο, μαλακό και απαλό φινίρισμα. Ιδανική για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες με τάση για λιπαρότητα. Η φόρμουλα αυτή αποτελείται από ένα μείγμα φαρμακευτικών φυτών, όπως η Αλχημίλλη (Alchemilla), πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον περιορισμό των βλαβερών επιδράσεων των ελεύθερων ριζών, στη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στην ελαχιστοποίηση των πόρων.

Α Double Wear Custom Coverage Correcting Duos,της Estee Lauder

Double Wear Custom Coverage Correcting Duo Collateral 2 Global Expiry January 2019 FINAL copy

Mία απόχρωση σε δύο επίπεδα κάλυψης. Η νέα εύχρηστη συλλογή των διπλών color correctors δημιουργεί την εντύπωση ‘’neutral’’ στην επιδερμίδα (αποχρωματίζει). Με αποχρώσεις για κάθε χρωματικό τόνο, και δημιουργημένα από έμπειρους make up artists, οι συνθέσεις αυτές είναι ευπροσάρμοστες και απλώνονται εύκολα στην επιδερμίδα δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη βάση για το αγαπημένος σας concealer και Makeup. Σας προσφέρουν την εύκολη δυνατότητα να ‘’αποχρωματίσετε’’ σημάδια και διχρωμίες στην επιδερμίδα σας. Μια ελαφριά σύνθεση κάλυψης στην μία άκρη και μια συμπυκνωμένη ενυδατική σύνθεση κάλυψης στην άλλη, επιτρέπουν ευπροσάρμοστη και προσωποποιημένη εφαρμογή στο επίπεδο που εσείς χρειάζεστε.

Rubber Mask - Masque Shake & Shot fermeté της Dr.Jart+

rubber mask masque shake shot fermete

Μια μάσκα μοντελοποίησης και σύσφιξης που βελτιώνει την ελαστικότητα μειώνοντας παράλληλα τις ρυτίδες.
Πώς χρησιμοποιείται;
1. Άνοιξε το σέικερ και αφαίρεσε τη σπάτουλα.
2. Ανακάτεψε το φακελάκι 01 Super Booster και το φακελάκι 02 Liquid Αmpoule. Κλείσε το καπάκι και ανακίνεισαι καλά.
3. Χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα, εφαάρμοσε ομοιόμορφο στρώμα σε όλο το πρόσωπο σε 2 με 3 λεπτά (αποφεύγοντας το στόμα και τα μάτια).
4. Άφησε τη μάσκα να δράσει για 15 έως 20 λεπτά. Ξεκινώντας από τις άκρες, ξεκόλλησε απαλά τη μάσκα.
5. Απομάκρυνε τυχόν υπολείμματα με ένα βρεγμένο βαμβάκι και συνέχισε με τη διαδικασία φροντίδας της επιδερμίδας σου. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 2 έως 3 λεπτών.

The Reparative Face Sun Lotion SPF30 της La Mer

11.LM SDLM SS18 ReparativeFaceLotion SPF 30 copy

Λαμπερή ενυδάτωση και προστασία κάτω από τον ήλιο. Σχεδιασμένο για υψηλές επιδόσεις στην ηλιακή προστασία, οι επανορθωτικές λοσιόν με SPF30, βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA και UVB, προλαμβάνουν μελλοντικές ζημιές, ενυδατώνουν και επιδιορθώνουν την όψη του δέρματος.