Προσοχή! Μη ξεγελιέσαι από την εμφάνισή τους! Αυτά που κρατάω στα χέρια μου δεν είναι παιχνίδια

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Προσοχή! Μη ξεγελιέσαι από την εμφάνισή τους! Αυτά που κρατάω στα χέρια μου δεν είναι παιχνίδια

Θα σε κάνουν όμως να νιώσεις μικρό παιδί!

Στο έχω πει πολλές φορές! Η Κορέα θεωρείται η γενέτειρα των μεγαλύτερων beauty trends και καινοτόμων προϊόντων στον κόσμο της ομορφιάς. Για παράδειγμα, αν αναρωτιέσαι από που μάθαμε πρώτη φορά για τις κρέμες ΒΒ, για τις υφασμάτινες μάσκες προσώπου, ή για τα super foods που εμπεριέχονται στις κρέμες... τότε μην ψάξεις πολύ την απάντηση! Από τη Νότια Κορέα προέρχονται φίλη μου τα μεγαλύτερα μυστικά ομορφιάς και οι περισσότερες καινοτομίες στον τομέα της φροντίδας του δέρματος.

Τα κορεάτικα καλλυντικά ομορφιάς είναι τάση και τα Sephora πρώτα αφουγκράστηκαν αυτό το "νέο κύμα" στον πλανήτη της ομορφιάς. Έτσι, έφεραν στην Ελλάδα κάποιες πολύ ιδιαίτερες μάρκες βασισμένες σε προηγμένες τεχνολογίες, αποτελεσματικές φόρμουλες και ταυτόχρονα διασκεδαστικές!

Ναι μάλιστα διασκεδαστικές... γιατί πως αλλιώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε για παράδειγμα αυτές εδώ τις υπέροχες συσκευασίες;

IMG 5061 copy copy copy

Είναι σα να "ξεφύτρωσαν" από παιδικά παραμύθια, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για πολύ αποτελεσματικά, επαγγελματικά και ολοκαίνουργια προϊόντα πολύ γνωστών εταιριών όπως Tony Moly και Dr. Jart+ που κάνουν ήδη θραύση και αποτελούν αντικείμενο πόθου για τις γνήσιες beauty holics και beauty editors φυσικά ...

Το Tony Moly είναι από τα πιο cool και trendy brands που ξεκίνησαν από τη Νότια Κορέα το 2006. Με απίστευτα χαριτωμένες συσκευασίες που συνδυάζουν την καινοτομία και τα υψηλής ποιότητας συστατικά με ζωηρά χρώματα. Δε γίνεται να μην τα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Εγώ πάντως σίγουρα τους έχω αδυναμία και αυτό φάνηκε όταν επισκέφτηκα το ANAMESA CONCEPT STORE της φίλης μου Αννούσας Μελά.

IMG 5037 copy copy

Φυσικά εκεί θα βρεις έναν... χαμό από όλα τα έξυπνα και επαναστατικά κορεάτικα προϊόντα που υπάρχουν στα ράφια των Sephora, τα οποία θα σου κάνουν δώρο με κάθε αγορά. Μάσκες ομορφιάς, ενυδατικές κρέμες, πρωτοποριακά καθαριστικά, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου.

IMG 5023 copy

Αυτά που εγώ ξεχώρισα!!!

Αυτοκόλλητα για τα μάτια που διώχνουν την κούραση-Ιδανική επιλογή μετά από ένα ξενύχτι ή ένα ξέφρενο πάρτι!

Panda's Dream Eye Patch της Tony Moly

Καλυπτικά και αποσυμφορητικά patch που ενυδατώνουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή του δέρματος και μειώνουν τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες αφού περιέχουν εκχυλίσματα από νερό μπαμπού, χυμό αλόης βέρα και αγγούρι.

7 ml

Κρέμα προσώπου σε κάψουλες ιδανική για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Tako Pearl Capsule Cream της Tony Moly

Περιέχει εκχύλισμα μαργαριταριών και θαλασσινό μεταλλικό νερό. Ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντας τη λαμπερή και δροσερή.

tako pearl capsule cream creme hydratante a la perle

Διορθωτικό προσώπου σε στικ που ενοποιεί ομοιόμορφα τις σκούρες και κίτρινες περιοχές χαρίζοντας ενιαίο χρώμα στην επιδερμίδα. Έξυπνο και χρηστικό, ιδανικό να το κουβαλάς μαζί σου στην τσάντα όλη μέρα και να το χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή!

Tako Color Corrector της Tony Moly

tako color corrector correcteur visage en stick

Δες παρακάτω gallery με περισσότερα funky κορεάτικα προϊόντα περιποίησης που βρήκα.