Καλοκαίρι στην πόλη; Βρήκαμε τα πιο hot προϊόντα για πρωινό μακιγιάζ

Πατουχέα Μαριάννα
Καλοκαίρι στην πόλη; Βρήκαμε τα πιο hot προϊόντα για πρωινό μακιγιάζ

Για εσένα που τα πρωινά σου δεν περιλαμβάνουν ακόμα ήλιους και θάλασσες

Είστε κι εσείς που έχετε ήδη κλείσει διακοπές σε ηλιόλουστα νησιά αλλά είμαστε κι εμείς που προβλέπεται να περάσουμε τον περισσότερο χρόνο του καλοκαιριού μας στην πόλη. Και επειδή η διάθεση μας μάλλον δεν θα βρίσκεται στα ύψη για αυτόν ακριβώς το λόγο, έπρεπε να βρούμε μια λύση για να αναπτερώσουμε το ηθικό μας και να ανακτήσουμε την χαμένη μας όρεξη. Και την βρήκαμε.

Κορίτσια η λύση είναι μια. Θα επενδύσουμε στο μακιγιάζ και έχουμε ατράνταχτα επιχειρήματα για να την υποστηρίξουμε. Αφενός, θα πρέπει να φτιάξουμε λίγο την διάθεσή μας (και τι καλύτερο από ένα ωραίο μακιγιάζ;) και αφετέρου θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δείξουμε κι εμείς την ηλιοκαμένη μας όψη. Κι αφού δεν θα την έχουμε με τον φυσικό τρόπο (δε θα μας δει ο ήλιος) θα την αποκτήσουμε με τα εξής προϊόντα:

Ultra HD Perfector - Fluide teinté perfecteur – MAKE UP FOREVER

perfector 7

Για μια ηλιοκαμένη αλλά παράλληλα και φυσική όψη θα πρέπει πρώτα να έχουμε φροντίσει για την βάση μας. Και επειδή δε θέλουμε να επιβαρύνουμε με τίποτα το πρόσωπό μας –ειδικά όταν έξω έχει αφόρητη ζέστη- η λύση μας ακούει στο όνομα «κρέμα προσώπου με χρώμα». Στην προκειμένη, η ελαφριά σύνθεση του Ultra HD Perfector αποτελεί την ιδανική λύση αφού πέρα από την κάλυψη που θέλουμε μας χαρίζει και προστασία από τον ήλιο με SPF 25.

Anticernes haute couvrance - Fini naturel – SEPHORA

29 beige rose pink beige

Επειδή είπαμε ότι θα μείνουμε στην πόλη, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βγαίνουμε κιόλας. Όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι απαιτεί ένα βραδινό ποτό με τις φίλες το οποίο, βέβαια, δεν τελειώνει πάντα νωρίς με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί η περιοχή κάτω από τα μάτια να φωνάζει “concealer”. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, διορθώνει τέλεια τους μαύρους κύκλους και άλλες μικρές ατέλειες, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα, για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα. Θα το προτιμήσουμε.

Brow Zings - total taming & shaping kit for brows – BENEFIT

05 deep

Αυτή η θαυματουργή παλέτα αποτελεί το no1 προϊόν για τα φρύδια παγκοσμίως και όχι τυχαία. Χάρη στο μικρό της μέγεθος και στον τέλειο συνδυασμό κεριού και πούδρας, η παλέτα αυτή θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της τσάντας σου. Ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορείς να διορθώσεις τόσο το σχήμα (με το τσιμπιδάκι που συμπεριλαμβάνεται) όσο και την ένταση των φρυδιών σου. Μην ξεχνάς, τα φρύδια αποτελούν το κάδρο του προσώπου μας – μην τα παραμελείς.

Bronzing Powder – NARS

laguna 8 g

Φτάσαμε στο προϊόν-κλειδί, γιατί πως θα αποκτήσεις την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη χωρίς bronzing powder; Η συγκεκριμένη πούδρα, χάρη στις ιριδίζουσες χρυσαφένιες λάμψεις που προσδίδει στο πρόσωπο, θα σε μεταφέρει αυτόματα στα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού, στα βράδια που θα τα περπατούσες υπέρλαμπρη και ξεκούραστη από την θάλασσα.. αχ.

Vice Lipstick – URBAN DECAY

cream streak

Είσαι έτοιμη να εθιστείς; Ακόμα κι αν μέχρι εδώ δεν πείστηκες για την διάθεση που πρόκειται να ανέβει, ήρθε η ώρα να μεταφερθείς στο mood του καλοκαιριού που τόσο έχεις ανάγκη. Τα νέα κραγιόν VICE Lipsticks κυκλοφορούν σε 100 διαφορετικές αποχρώσεις και 6 υφές, η μία πιο προκλητική από την άλλη. Καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις: από τις πιο nude αποχρώσεις, όπως το εμβληματικό Walk of Shame έως τα πιο rock κόκκινα, όπως το Mrs Mia Wallace. Αν με ρωτάς, σου προτείνω μια ροδακινί απόχρωση. Είπαμε, να νιώσουμε καλοκαίρι θέλουμε.

Δείτε ακόμα:

Όλη η καλοκαιρινή σου φροντίδα σε 3 μόνο βήματα

9+1 λάθη που κάνεις με το αντιηλιακό σου