Ναι! Η Elle Fanning έκανε το πιο όμορφο χτένισμα ever!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ναι! Η Elle Fanning έκανε το πιο όμορφο χτένισμα ever!

Πρέπει να το δεις. Ίσως και να το αντιγράψεις!

Η Elle Fanning (και η αδελφή της η Dakota) είναι girl crushes μας για πολλούς λόγους. Σήμερα θα μιλήσουμε μόνο για την Elle όμως. Η Elle μοιάζει με πριγκίπισσα! Παρ’ όλο που δεν είμαστε princesses εδώ στο beauty department του Queen, μας αρέσουν τα νεαρά, φρέσκα κορίτσια που ντύνονται, μακιγιάρονται και χτενίζονται κατάλληλα για την ηλικία τους. Πάρε για παράδειγμα την Elle. Η Elle είναι ένα κορίτσι φρέσκο και λαμπερό που τονίζει τη φρεσκάδα και τη λάμψη της αλλά και τη νεανικότητά της με όλα της τα σύνολα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Περίτρανη απόδειξη η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Deauville American Film Festival στη Γαλλία, όπου παρευρέθηκε για την πρεμιέρα της ταινίας «Galveston».

elle fanning olosomi

Φόρεσε μία custom Miu Miu τουαλέτα σε κρεμ και κίτρινο χρώμα και με έναν μεγάλο φιόγκο κάτω από το στήθος. Τον φιόγκο συμπλήρωσε φορώντας άλλους δύο, σατινένιους φιόγκους στα κοτσιδάκια που έκανε στα μαλλιά της και αλήθεια, την ερωτευτήκαμε ακόμα περισσότερο!

elle fanning kokkino xali kotsidakia

Έμοιαζε με μικρό κοριτσάκι… δηλαδή ήταν ο 20χρονος εαυτός της και δεν προσπάθησε να προσποιηθεί την σέξι ή την μεγάλη ή την ψεύτικη σαν την Kylie Jenner ας πούμε (#sorrynotsorry).


https://www.instagram.com/p/BnM0v-RB2Vy/?utm_source=ig_embed

Η hairstylist της Jenda, έπιασε τα λαμπερά ξανθά μαλλιά της σε δύο πολύ όμορφα κοτσιδάκια και τα στόλισε με γαλάζιους φιόγκους. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο δροσερό, fresh και χαρούμενο που απλά μας έκανε να τσιρίξουμε. Απέδειξε επίσης πως τα κοτσιδάκια μπορούν να είναι red carpet appropriate και το μόνο που θέλουμε να προσθέσουμε κλείνοντας είναι πως, ΑΥΤΟ πρέπει να είναι παράδειγμα για τα νέα κορίτσια. Just sayin’…

Διάβασε ακόμα:

Μάθαμε τα πάντα για το wedding look της Χριστίνας Μπόμπα από την makeup artist Αδαμαντία Κατσάμπη

10 minimal nail art που μπορείς να κάνεις πάνω από τα ήδη βαμμένα νύχια σου

Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος που κάνεις και τα ξανθά μαλλιά σου κιτρινίζουν