Η NIVEA φέρνει μία νέα σειρά καθαρισμού και νέο… αέρα στο ντεμακιγιάζ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η NIVEA φέρνει μία νέα σειρά καθαρισμού και νέο… αέρα στο ντεμακιγιάζ!

Διάβασε τα πάντα εδώ!

Η NIVEA δεν είναι τυχαία ένα από τα all time favorite brands. Εκτός του ότι έχει τα πιο διαχρονικά προϊόντα (NIVEA Crème we will always love you), δεν σταματά να μας ενθουσιάζει με καινοτομίες (NIVEA In Shower Conditioner we love you too) και αυτό συνέβη και τώρα! Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις την ολοκαίνουργια σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ που εμπιστεύονται οι ειδικοί; Καλωσόρισε λοιπόν τη σειρά NIVEA MicellAIR Professional που θα φέρει νέο… αέρα στην περιποίησή σου!


https://www.instagram.com/p/BoWp5EwgBQS/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από νερό καθαρισμού δύο φάσεων και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, που εξαφανίζουν άμεσα και αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

2

Η σύνθεσή της, αξιοποιεί την τεχνολογία με μικύλλια, τα μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Επιπλέον, διαθέτει σύνθεση με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, θρέφει και προστατεύει.

1

Η σύνθεση του νερού καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από δυο φάσεις: από νερό και έλαιο. Καθώς οι δύο φάσεις αναμειγνύονται δημιουργείται ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό νερό ντεμακιγιάζ που αφαιρεί ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ.

MicellAIR EXPERT WP 400ml

Τα μαντηλάκια καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional είναι εμποτισμένα με νερό ντεμακιγιάζ κι ως εκ τούτου με μία κίνηση καθαρίζουν το πρόσωπο ενώ παράλληλα φροντίζουν τις βλεφαρίδες μας.

MicellAir EXPERT Wipes waterproof

Δεν χρειάζεται πλέον να παλεύεις να αφαιρέσεις το μακράς διαρκείας μακιγιάζ, τις σκούρες σκιές, το έντονο eyeliner ή την αδιάβροχη μάσκαρα, τρίβοντας επίμονα το πρόσωπό σου.


https://www.instagram.com/p/BntrWeYHM41/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Με τη νέα σειρά της NIVEA, η διαδικασία ντεμακιγιάζ γίνεται απλή και αποτελεσματική, με ελάχιστες κινήσεις και χωρίς να αφήνει υπολείμματα.


https://www.instagram.com/p/BnTdKc1H19Q/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ακόμα, μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να διορθώσεις οποιοδήποτε λάθος σου στο μακιγιάζ, όπως μία στραβή γραμμή μολυβιού ή το κραγιόν, που ξέφυγε από το περίγραμμα, χωρίς να καταστρέψεις το τελικό αποτέλεσμα.


https://www.instagram.com/p/BobMc3FgZz2/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Για τη νέα σειρά μάλιστα, η NIVEA συνεργάζεται στην Ελλάδα με τον γνωστό make-up artist, Σπύρο Σαμοΐλη, ο οποίος και την εμπιστεύεται ως επαγγελματίας αφού πραγματικά του «λύνει» τα χέρια! Λοιπόν; Είσαι έτοιμη να αλλάξεις τον τρόπο που κάνεις ντεμακιγιάζ;