Αυτή η μάσκα θα εξαφανίσει κάθε ατέλεια για επιδερμίδα απλά… Τέλεια!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτή η μάσκα θα εξαφανίσει κάθε ατέλεια για επιδερμίδα απλά… Τέλεια!

Γνώρισε την Ac-Norm Peel Off Mask της Frezyderm…

Ο μη σχολαστικός και επιφανειακός καθαρισμός του προσώπου, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα και το άγχος, είναι λίγοι από τους παράγοντες που ταλαιπωρούν το δέρμα και φράσσουν τους πόρους, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αποκτά λιπαρότητα, μαύρα στίγματα και θαμπή όψη. Τι από τα παραπάνω θέλεις για την επιδερμίδα σου…; Άσε, μην απαντήσει, είναι ρητορική ερώτηση. Εννοείται πως δεν θέλεις καμία ατέλεια στο δέρμα σου και έχουμε τη μάσκα που εξαφανίζει κάθε ατέλεια για να σε κάνει απλά τέλεια!

Ac Norm Peel off Mask

H μάσκα καθαρισμού προσώπου Ac-Norm Peel-Off Mask της FREZYDERM είναι η σταθερή επιλογή για να καταπολεμήσουμε όλες τις ατέλειες και να αποκτήσουμε ξανά επιδερμίδα ναι, ναι καλά κατάλαβες… τέλεια. Πως λειτουργεί; Κατά την εφαρμογή της και μόλις στεγνώσει, προσκολλώνται στην επιφάνειά της και απομακρύνονται με την αφαίρεσή της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα! Παράλληλα, η σύνθεσή της σε προστατεύει από τους ερεθισμούς, συσφίγγει τους πόρους, αφαιρεί τη γυαλάδα και έχει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

photo grey peel off

Μάλιστα, η μη φαγεσωρογόνος σύνθεσή της την καθιστά ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα αλλά και για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς αποσυμφορεί το δέρμα και το βοηθά να αναπνέει. Η Ac-Norm Peel-Off Mask προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα εφαρμοστούν μετά τη χρήση της. Έτσι, ανάγεται σε μία σημαντική δερμοκαλλυντική δύναμη ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για ένα καθαρό, λαμπερό και όμορφο δέρμα.

Frezyderm AcNorm Micellar Water

Μετά την αφαίρεσή της, μπορείς να εφαρμόσεις το Ac-Norm Micellar Water, για να αφαιρεθούν τυχόν υπολείμματα και να βοηθήσεις το δέρμα σου να αποκτήσει ξανά ζωντάνια και ευεξία. Τόσο απλά τόσο…. ΤΕΛΕΙΑ! Θα τη βρεις στα φαρμακεία!