All that sparkles: H Jo Malone παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη συλλογή της με ένα exclusive lunch

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
All that sparkles: H Jo Malone παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη συλλογή της με ένα exclusive lunch

Και μπήκαμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων…

Με ένα exclusive lunch στο δημοφιλές εστιατόριο Balthazar, η Jο Malone London παρουσίασε τη limited edition συλλογή All that sparkles για αυτές τις Γιορτές. Στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της εταιρείας, που τείνει να γίνει πλέον θεσμός, είκοσι επιλεγμένοι bloggers και instagrammers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις φετινές συλλεκτικές δημιουργίες του διάσημου βρετανικού οίκου αρωμάτων, απολαμβάνοντας παράλληλα εκλεκτά tailor-made γαστρονομικά πιάτα με την υπογραφή του βραβευμένου Chef Χριστόφορου Πέσκια.

1.PAN 001

Οι κεντρικοί χώροι του επιβλητικού νεοκλασικού είχαν μεταμορφωθεί σε αυθεντική βρετανική έπαυλη, με τα γιγάντια κρεμ κουτιά της Jο Malone London, τις εντυπωσιακές εικόνες από τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια και τα κρεμαστά στολίδια σε παστέλ μεταλλικούς τόνους να δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό βγαλμένο από σύγχρονο παραμύθι. Στη ζεστή και φιλόξενη σάλα, δίπλα στο στολισμένο τζάκι, δέσποζε το πολλών μέτρων art de la table τραπέζι γεμάτο δώρα από τη φετινή συλλογή μέσα σε personalized συσκευασίες, που απογείωσαν την εμπειρία unboxing –κανείς εξάλλου δεν κατέχει την τέχνη του gift giving καλύτερα από την Jo Malone London.

3.PAN 014

Η Διευθύντρια της Jo Malone London Πέπυ Σιούτη και ο Education Ambassador Χρήστος Ιορδάνου μύησαν τους καλεσμένους στις φετινές προτάσεις του αγαπημένου οίκου, όπου πρωταγωνιστεί το ολοκαίνουργιο άρωμα White Moss & Snowdrop σε συλλεκτική συσκευασία Cologne και κεριού: άνθη από γάλανθο που διακρίνονται μέσα στο φρέσκο χιόνι, δροσερά βρύα που ιριδίζουν κάτω από τις χειμωνιάτικες ηλιαχτίδες και η ζεστή αίσθηση χρυσού κεχριμπαριού, συνδυασμένη με μια φωτεινή έκρηξη κάρδαμου, είχαν πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα χαράς κι αισιοδοξίας. Οι τυχεροί καλεσμένοι αντάλλαξαν ευχές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο ξεχωριστό κάλεσμα της Jo Malone London, που δεν σταματά να πρωτοπορεί και να εκπλήσσει.