Σταμάτα ό, τι κάνεις! Έχουμε υπέροχα νέα για τα χείλη σου…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σταμάτα ό, τι κάνεις! Έχουμε υπέροχα νέα για τα χείλη σου…

Το 2019 θα είναι για… φίλημα!

To ότι έχουμε εμμονή με την περιποίηση εδώ στο beauty department του queen.gr το ξέρεις. Η εμμονή αυτή δεν αφορά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μόνο την επιδερμίδα μας αλλά και τα χείλη. Γι᾽αυτό δεν μπορούμε να περιμένουμε για να σου ανακοινώσουμε τα πιο τέλεια νέα που μάθαμε μία ανάσα πριν το 2019! Το αγαπημένο μας Bobbi Brown προϊόν, το Extra Lip Tint, είναι τώρα διαθέσιμο σε 6 αποχρώσεις!

Untitled design

Πλούσιο σε έλαια, προσδίδει μια μοναδική απόχρωση στα χείλη, προσωποποιημένη, με βάση το δικό τους φυσικό χρώμα. Ένα θρεπτικό μείγμα από έλαια αβοκάντο και Jojoba, περιποιούνται και μαλακώνουν τα χείλη, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση. Πρόκειται για μια εθιστική θεραπεία, η οποία δημιουργεί διάφανο, φυσικό χρώμα στα χείλη, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνδυαστεί με το αγαπημένο σας κραγιόν για λαμπερό αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με άκρως ενυδατικά συστατικά, το συγκεκριμένο balm αφήνει τα χείλη πιο απαλά, βελούδινα και υγιή. Σκέψου το Extra Lip Tint σαν μια ενυδατική περιποίηση για τα χείλη σου, αλλά …με χρώμα!

2

Το μείγμα από θρεπτικά έλαια, όπως το αβοκάντο και τα έλαια Jojoba, σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C, βυθίζουν τα χείλη σε πλήρη ενυδάτωση, μαλακώνοντάς τα και χαρίζοντας τους πλούσιο αποτέλεσμα και μεταξένια υφή. Η μαλακτική φόρμουλα εμπλουτίζει βαθιά και περιποιείται τα χείλη με την πάροδο του χρόνου, μειώνοντας την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, προσφέροντας πιο υγιή και γεμάτη όψη. ​Το καλύτερο όμως είναι ότι, το Extra Lip Tint εμπλουτίζει και αναδεικνύει τη φυσική απόχρωση των χειλιών, δημιουργώντας τον ιδανικό χρωματικό τόνο που ταιριάζει στην δική σου επιδερμίδα. Ακόμα να κλείσεις τον υπολογιστή και να τρέξεις να το αποκτήσεις;