Βρες το απόλυτο δώρο μακιγιάζ για αυτά τα Χριστούγεννα!

Βρες το απόλυτο δώρο μακιγιάζ για αυτά τα Χριστούγεννα!

Υπάρχει άραγε πιο λαμπερή εποχή μέσα στο χρόνο από τα Χριστούγεννα;

Στολισμένα δέντρα στο κέντρο της πόλης, φωτάκια αναμμένα, πλατείες γεμάτες λάμψη και εορταστικά ρεβεγιόν, σου βρίσκουν παραπάνω από έναν λόγους για να τα γιορτάσεις διπλά και τριπλά! Και επειδή η πόλη έχει ήδη ντυθεί με τα γιορτινά της, ήρθε η ώρα και για εσένα να λάμψεις! Let it glow, λοιπόν!

Νεσεσερ 01

Η ουσία των Χριστουγέννων, μπορεί να πηγάζει από τη λάμψη που κρύβουμε μέσα μας. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής και το μακιγιάζ αυτό που απογειώνει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή μας! Για αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα τα Dust+Cream σου προσφέρουν τα πιο σούπερ γιορτινά δώρα καλλυντικών!

ev 4

Ανακάλυψε τα μοναδικά χριστουγεννιάτικα νεσεσέρ της Dust+Cream, με διαφορετικούς συνδυασμούς καλλυντικών σε 4 υπέροχα χρώματα!

ev 5

Κόκκινο, για εσένα που λατρεύεις τα Χριστούγεννα – άλλωστε, Χριστούγεννα χωρίς κόκκινα χείλη και λάμψη, δεν υπάρχουν!

Χρυσό, για εσένα που προτιμάς πιο την glam και χρυσαφένια όψη και δεν πας πουθενά χωρίς μια δόση από το highlighter σου.

Παγιέτα, για εσένα που λατρεύεις το extravagant look και τις μεταλλικές πινελιές.

Και τέλος, μαύρο γιατί όποιο στυλ μακιγιάζ κι αν προτιμάς, σε αυτό το νεσεσέρ θα βρεις all time classic προϊόντα!

Κάνε λοιπόν, ένα ιδιαίτερο δώρο στις αγαπημένες σου ή και γιατί όχι στον εαυτό σου, επιλέγοντας Xmas νεσεσέρ με σετ καλλυντικών από τα Dust+Cream με τιμές που ξεκινάνε από 16,99 € ! Και μην ξεχνάς ότι το μυστικό για μια επιτυχημένη Xmas εμφάνιση, βρίσκεται στο σωστό μακιγιάζ!

ev 6

Επισκέψου ένα κατάστημα Dust+Cream, ανακάλυψε απίθανα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, στις πιο χαμηλές τιμές και… Let it Glow!

Και επειδή είναι Χριστούγεννα, για αγορές άνω των 25€ σου κάνουμε δώρο ένα candy pack με προϊόν έκπληξη σε φυσικό μέγεθος (* η ενέργεια ισχύει για αγορές από όλα τα φυσικά καταστήματα έως τις 31/12 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).