Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώην παίκτρια του GNTM άλλαξε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη

Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώην παίκτρια του GNTM άλλαξε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη

Μία ακόμη αλλαγή για το GNTM

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν δημιούργησε και τις πιο θετικές αντιδράσεις μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Model, και αυτό γιατί η παρέα της με τη Μέγκι Ντριο και την Εύη Ιωαννίδου, την τοποθέτησε στην «τριάδα της φωτιάς». Και σίγουρα θυμάσαι τι εστί «τριάδα της φωτιάς».

Το 24χρονο μοντέλο ωστόσο τα πήγαινε πολύ καλά στις δοκιμασίες και γι’ αυτό έφτασε και στην οκτάδα του GNTM. Και μιας και το τελευταίο διάστημα οι αλλαγές των κοριτσιών από το reality μοντέλων δίνουν και παίρνουν, είπε και η Μικαέλα να κάνει τη δική της αλλαγή. Μετά λοιπόν τις Εβελίνα Σκίτσκο και Έλντα Λάσκα, άλλαξε τα μαλλιά της και η Μικαέλα.

Δεν πήγε πολύ μακριά από τις ξανθιά απόχρωση που ήδη είχε, απλά τα σκούρυνε κάπως, και ομολογούμε πως της πηγαίνει πολύ περισσότερο αυτό. «Βλέπω καλά; Εγώ είμαι αυτή;

Μετά από τοοόσα χρόνια, τόσες βαφές, τόση ταλαιπωρία στα μαλλιά μου επιτέλους επέστρεψα στο φυσικό μου χρώμα», έγραψε η Μικαέλα στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της και τα likes έπεσαν βροχή.

Δες τη φωτογραφία με την αλλαγή της, στη gallery παρακάτω.