Θέλεις να αλλάζεις χρώμα μαλλιών όσο συχνά αλλάζεις το μανικιούρ σου; Μπορείς!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Θέλεις να αλλάζεις χρώμα μαλλιών όσο συχνά αλλάζεις το μανικιούρ σου; Μπορείς!

…με τη νέα IGORA VIBRANCE από την Schwarzkopf Professional

Rose gold, μωβ, γαλάζια, πράσινα ή Unicorn… τα trends στα μαλλιά ξεφυτρώνουν στο Instagram το ένα μετά το άλλο και πραγματικά χάνουμε τον λογαριασμό. Θέλεις να τα έχεις όλα όμως… αυτό δεν γίνεται πάντα και κυρίως, δεν γίνεται αν θέλεις να έχεις μαλλιά υγιή και όμορφα. Τώρα όμως μπορείς να έχεις όσα χρώματα θέλεις και παράλληλα να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή! Βλέπεις, η ημι-μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional πρωτοπορεί και ανανεώνεται ολοκληρωτικά ώστε να σου χαρίσει όλα όσα θέλεις!

Photo 4

Το προηγμένης τεχνολογίας ενυδατικό ημι-μόνιμο χρώμα μαλλιών – με μια ρευστή φόρμουλα που μπορεί να μετατραπεί σε τζελ ή κρέμα – σου δίνει τη δυνατότητα να περιμένεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και στους κομμωτές να προσφέρουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Απόδοση – έως και 100% περισσότερη λάμψη στη στιγμή, καθώς και αυξημένη προστασία των μαλλιών, χάρη στο νέο Σύμπλεγμα Ενυδατικής Προστασίας
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ευκολία – Η νέα ρευστή φόρμουλα με αναλογία ανάμιξης 1:1 επιτρέπει ευκολότερη σύνθεση, γρηγορότερη ανάμιξη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ – Η ημι-ρευστή μορφή του σου επιτρέπει να διαλέξεις σύσταση είτε σε μορφή Τζελ είτε Κρέμας.
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Επιλογές – Μια ολοκληρωμένη σειρά ημι-μόνιμων υπηρεσιών είναι τώρα διαθέσιμη (Σύστημα Διπλής Εφαρμογής, Βαφή στον ίδιο Τόνο, Παστέλ Ρεφλέ, Μοντέρνοι τόνοι, Εξουδετέρωση/Διόρθωση χρώματος, Ανανέωση χρώματος, Ενίσχυση λάμψης), με 68 αποχρώσεις που ταιριάζουν αρμονικά με τη σειρά IGORA ROYAL όμως δεν τελειώσαμε εδώ…
Photo 1

Το Σύμπλεγμα ενυδατικής προστασίας με Τεχνολογία AQUAXYL™, σημαίνει πως η IGORA VIBRANCE έχει εξαιρετικά ήπια δράση προστατεύοντας τα μαλλιά κατά τη διαδικασία εφαρμογής της ημιμόνιμης βαφής μαλλιών. Η καινοτόμα τεχνολογία ελέγχει τα εσωτερικά επίπεδα υγρασίας των μαλλιών σταθεροποιώντας την εσωτερική δομή της κάθε τρίχας – αυτή η διαδικασία προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και δημιουργεί μια καθαρή βάση για ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα! Η σύνθεσή της χωρίς αλκόολη είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες B3 and B5, θωρακίζουν την επιφάνεια της τρίχας χαρίζοντας υπέροχη, εκτυφλωτική λάμψη.

Photo 2

Η συλλογή περιλαμβάνει πλέον 68 αποχρώσεις IGORA VIBRANCE, αλλά και το IGORA VIBRANCE Clear 0-00: μια σύνθεση χωρίς χρωστικές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για να προσθέσει λάμψη στο αποτέλεσμα μετά από κάθε υπηρεσία χρώματος, ή ως μέσο αραίωσης για οποιαδήποτε απόχρωση της σειράς IGORA VIBRANCE προκειμένου να μειωθεί το βάθος, η ένταση και να δημιουργηθούν παστέλ τόνοι.

  • BREAK THE BRASS – εξουδετέρωση χρώματος για να επιτευχθεί απόλυτο ξανθό
  • PAINT ME PASTEL – το πολύπλευρο παστέλ ρεφλέ δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα
  • RUNWAY REBEL – όμορφα και τολμηρά ρεφλέ για look που μαγνητίζει τα βλέμματα
  • GLOSS BOSS – φωτεινό μπαλαγιάζ με εκτυφλωτική λάμψη
  • TEMPTING TONES – εφαρμογή ζωηρών αποχρώσεων για μια παραλλαγή που τραβάει όλα τα βλέμματα
  • ONE TWO GORGEOUS – ολική ανανέωση χρώματος για ακαταμάχητη λάμψη
Photo 5

Είσαι έτοιμη για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΕΠΑΝΑπροσδιόρισε λοιπόν την ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία και ακολούθησε την επανάσταση του λαμπερού χρώματος μέσω του @schwarzkopfpro και του hashtag #MOREVIBRANCE.