Μήπως κάνεις αυτά τα τρία λάθη όταν φοράς κόκκινο κραγιόν;

7 SHARES

Κάνουν όλη τη διαφορά ανάμεσα στο απλά ok και το άψογο!

Το κόκκινο κραγιόν είναι θέμα γούστου! Κάποια κορίτσια το λατρεύουν, άλλα το φορούν σπάνια και μερικά καθόλου. Αν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία, τότε είσαι πολύ φίλη μου (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά το θέμα εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Βλέπεις, ότι ισχύει για το κόκκινο κραγιόν ισχύει και για όλα τα άλλα όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Θέλησα να γράψω για αυτά τα λάθη του κόκκινου κραγιόν κοιτάζοντας μία τα μοντέλα στις πασαρέλες και μία τα κορίτσια στον δρόμο. Μπορεί να φορούν το ίδιο κραγιόν αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση.

Ungaro ham S15 002

Πριν πεις ότι τα μοντέλα είναι μοντέλα και τα καθημερινά κορίτσια ερμ… καθημερινά, θέλω να σε προλάβω και να σου πω ότι αυτό δεν έχει σχέση. Μιλάμε για την άψογη εφαρμογή και το φωτεινό αποτέλεσμα που δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο παρά την τεχνική. Αυτή την τεχνική λοιπόν βάλθηκα να ανακαλύψω και, μερικά τηλεφωνήματα μετά έμαθα τα πάντα! Μάθε τώρα και εσύ τι μπορεί να κάνεις και να χαλάς το άψογο αποτέλεσμα του κραγιόν σου.

Blumarine ham S18 007

#1 Δεν φοράς μολύβι χειλιών
Είναι deal maker or breaker κυρίως όταν φοράς ένα φωτεινό χρώμα στα χείλη όπως το κόκκινο. Το μολύβι χειλιών δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου αν θέλεις να παραμένει άθικτο και στη θέση του το κραγιόν σου.

Fashion East ham S14 002

#2 Βάζεις μολύβι μόνο στο περίγραμμα
Μιας που το έφερε η κουβέντα, ένα ακόμη μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνεις είναι το να παραμένεις μόνο στο περίγραμμα των χειλιών και να μην γεμίζεις όλη την επιφάνεια. Μόνο καλύπτοντας όλα σου τα χείλη με μία ελαφριά στρώση μολυβιού μπορείς να είσαι σίγουρη πως το χρώμα σου θα είναι φωτεινό και ολόιδιο με αυτό που φαίνεται στο στικ.

Dolce e Gabb ham S15 004

#3 Διορθώνεις με τα δάχτυλά σου
Λάθη κάνουμε όλες. Συμβαίνει. Αυτό που δεν πρέπει να συμβαίνει είναι οι μουτζούρες γύρω από τα χείλη που σε κάνουν να μοιάζεις σα να έφαγες τάρτα φράουλα με λαιμαργία. Για να τις αποφύγεις λοιπόν δεν θα ξαναχρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου όσο γρήγορο και εύκολο μπορεί να σου φαίνεται. Στο εξής θα χρησιμοποιείς μία μπατονέτα για να κάνεις τις διορθώσεις σου και το αποτέλεσμα στα χείλη σου θα είναι άψογο!

7 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ