Oh Happy day! Έχουμε νέα που…σίγουρα δεν θα σε κάνουν να κοκκινίσεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Oh Happy day! Έχουμε νέα που…σίγουρα δεν θα σε κάνουν να κοκκινίσεις!

Η λύση σε ένα από τα προβλήματά σου μόλις βρέθηκε!

Έλα να μιλήσουμε για τη ροδόχρου νόσο, μια ιδιαίτερη περίπτωση χρόνιου δερματικού νοσήματος που εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες με ανοιχτό χρώμα δέρματος και συνήθως εκδηλώνεται μετά την ηλικία των 30. Τα συμπτώματα εμφανίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ και ανάλογα με το επίπεδο της νόσου ποικίλλουν από έντονη παροδική ερυθρότητα (κοκκίνισμα) σε μόνιμη ερυθρότητα με ευρυαγγείες γύρω από τη μύτη και τις παρειές, αλλά και από σπυράκια με ερυθρότητα ή/και πύον έως υπερπλασία σμηγματογόνων αδένων, πάχυνση και παραμόρφωση του προσώπου. Είναι κάτι που μπορεί να έχεις και να μην το έχεις ακόμα καταλάβει ή κάτι που ξέρεις πως έχεις αλλά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά με κοινές κρέμες. Και στις δύο περιπτώσεις, η ανάγκη για εξειδικευμένη περιποίηση γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Το ίδιο και η ανάγκη για προϊόντα που «ακούνε» την επιδερμίδα όταν «φωνάζει» για σωστή φροντίδα.

Frezyderm Sensitive Red Skin

Η Frezyderm μελέτησε τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και την αντίδρασή της σε ποικίλους παράγοντες και προσφέρει τη σειρά SENSITIVE RED SKIN. Σκοπός της είναι να βελτιώσει τα συμπτώματα του ευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος, καθώς και την τάση για ερυθρότητα με δύο εξειδικευμένα προϊόντα:

Frezyderm Sensitive Red Skin Facial Cream

Την Sensitive Red Skin Facial Cream μία κρέμα ρύθμισης για το δυσανεκτικό και με ερυθρότητα δέρμα.
Πρόκειται γία μία απαλή κρέμα με ρυθμιστική δράση που μειώνει τα συμπτώματα του ερυθρού, ευαίσθητου, μη ανεκτικού δέρματος. Ρυθμίζει άμεσα και σημαντικά το κοκκίνισμα. Ανακουφίζει και χαρίζει έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για κάθε ηλικία και την εφαρμόζεις πρωί και βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Frezyderm Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream

Την Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream, μία επικαλυπτική αντηλιακή κρέμα για το μη ανεκτικό, με ερυθρότητα δέρμα.
Αυτή είναι μία έγχρωμη κρέμα με υψηλή αντηλιακή προστασία, για κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας και των συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος και παράλληλα ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρσή τους. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, περιέχει φυσικά χρώματα που προσαρμόζονται σε κάθε δερματικό τόνο, χαρίζοντας ομοιόμορφο και λείο πρόσωπο.

kremes

Όπως αντιλαμβάνεσαι, για ακόμα μία φορά, η Frezyderm «άκουσε» το δέρμα και τις ανάγκες σου και δημιούργησε δύο τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα που θα αλλάξουν τη ζωή και το δέρμα σου! Ακόμα να τις αναζητήσεις στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο;