Μία νέα οδοντόκρεμα ήρθε για να σε κάνει να χαμογελάσεις πιο πλατιά!

5 SHARES

Διάβασε τι μπορεί να κάνει η Parodontax για το στόμα σου!

Παρατηρείς αίμα όταν βουρτσίζεις τα δόντια σου ή όταν χρησιμοποιείς οδοντικό νήμα; Έχεις δυσάρεστη αναπνοή ή πρησμένα ούλα, ακόμα και εάν βουρτσίζεις τακτικά τα δόντια σου; Εάν ναι, τότε τα ούλα σου μπορεί να μην είναι τόσο υγιή όσο νόμιζες. Η ασθένεια των ούλων αφορά τουλάχιστον το 50% των ενηλίκων παγκοσμίως και μπορεί να προξενήσει δυσάρεστη αναπνοή, κόκκινα και πρησμένα ούλα που αιμορραγούν, ενώ αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, ενδέχεται να οδηγήσει σε σταδιακή υποχώρηση των ούλων, περιοδοντίτιδα, μέχρι και σε απώλεια των δοντιών.

 

Τη λύση έρχεται να δώσει η νέα σειρά προϊόντων στοματικής υγείας parodontax από την GSK, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για άτομα με προβλήματα στα ούλα. Στα χνάρια της Sensodyne, του ηγέτη στο τμήμα των ευαίσθητων δοντιών, έρχεται η parodontax για να γίνει το συνώνυμο της υγείας των ούλων. Οι δημιουργοί της parodontax χαίρουν εμπιστοσύνης ως ειδικοί για την υγεία των ούλων σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς βοηθούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων. Χάρη στη μοναδική σύνθεση διττανθρακικού νατρίου που διαθέτουν, οι οδοντόκρεμες parodontax είναι τέσσερις φορές πιο αποτελεσματικές από μια συνηθισμένη φθοριούχο οδοντόκρεμα στην απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας, της βασικής αιτίας αιμορραγίας των ούλων, βοηθώντας έτσι να διατηρείται σφιχτή η γραμμή των ούλων. Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η parodontax διατηρεί τα ούλα σου υγιή, τα δόντια σου δυνατά και την αναπνοή σου δροσερή!

4.Parodontax Complete Protection Extra Fresh 75ml RGB

Η σειρά προϊόντων στοματικής υγείας parodontax διατίθεται στα super markets και στα φαρμακεία και περιλαμβάνει 5 οδοντόκρεμες, την parodontax Complete Protection Extra Fresh με 8 ειδικά σχεδιασμένα οφέλη για πιο υγιή ούλα & πιο δυνατά δόντια, καθώς και δροσερή γεύση μέντας, την parodontax Complete Protection Whitening που βοηθά στην επαναφορά της φυσικής λευκότητας των δοντιών με ήπια αφαίρεση των επιφανειακών λεκέδων, την parodontax Original που γνώρισε πρώτη το κοινό, την parodontax Ultra Clean που προσφέρει μοναδική αίσθηση καθαρισμού στο στόμα και την parodontax Extra Fresh με ήπια γεύση μέντας. Η σειρά ολοκληρώνεται με 2 οδοντόβουρτσες, ειδικά σχεδιασμένες για να προλαμβάνουν τα προβλήματα των ούλων, παρέχοντας αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και απομάκρυνση της πλάκας.

2.Parodontax Group Photo

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα parodontax, κάνε κλικ στην ιστοσελίδα https://www.parodontax.gr/.

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ