H Emily Ratajkowski κουρεύτηκε και μας αρέσει όσο και η Kaia Gerber

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Emily Ratajkowski κουρεύτηκε και μας αρέσει όσο και η Kaia Gerber

Οι καλλονές κουρεύονται η μία μετά την άλλη!

H Emily Ratajkowski είναι καυτή. Βασικά είναι κάτι παραπάνω από καυτή! Είναι η γυναίκα που αρέσει σε άνδρες αλλά και γυναίκες και που πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε κάτι που να πηγαίνει στραβά επάνω της. Μας αρέσουν τα πάντα από τα μαλλιά και το δέρμα, ως το σώμα (duh!) και τα δόντια της. Για καιρό λοιπόν η Emily είχε μεσαίου μήκους μαλλιά και μας ξεγελούσε που και που με περούκες σε διάφορα μήκη και χρώματα. Πάντα μας άρεσε αλλά με την τελευταία της εμφάνιση στα Tony Awards μας άρεσε περισσότερο!

AP 19160862367492

Σε αυτή της την εμφάνιση είδαμε να παρελαύνει στο κόκκινο χαλί με μία μαύρη Michael Kors τουαλέτα και ένα νέο, φρεσκοκομμένο καρέ που της πήγαινε πάρα πολύ! Παραμιλώντας ακόμα για το καρέ της Kaia Gerber Λοιπόν, ήρθε η Emily να βάλει «το κερασάκι στην τούρτα» και να μας πείσει μία για πάντα πως πρέπει να κουρευτούμε.

AP 19160852415434

Το καρέ όπως ξέρουμε άλλωστε είναι το απόλυτο κούρεμα αυτής και κάθε άλλης σεζόν και με όλες τις καλλονές να κουρεύονται η μία μετά την άλλη ίσως πρέπει να πάρουμε παράδειγμα και να προσπαθήσουμε να τις μιμηθούμε. Όχι επειδή είμαστε και εμείς καλλονές… αλλά επειδή οι επιπλέον πόντοι στιλ είναι πολύ και το καρέ στο μήκος της Kaia και της Emily το πιο πρακτικό κούρεμα για καλοκαίρι!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δες πώς θα κάνεις ΑΝΑΠΟΔΗ κοτσίδα ψαροκόκαλο (video)