H Gigi Hadid χρησιμοποιεί ελληνικά προϊόντα για το μπάνιο της στη Μύκονο και σου λέμε ποια ακριβώς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Gigi Hadid χρησιμοποιεί ελληνικά προϊόντα για το μπάνιο της στη Μύκονο και σου λέμε ποια ακριβώς

Gigi loves Korres!

Η Gigi Hadid είναι εδώ και μία εβδομάδα στη Μύκονο οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι καυτές γιατί –ξεκάθαρα- περνά καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το μοντέλο μαζί με τις αδελφές και τους φίλους της απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και… τα Ελληνικά προϊόντα και όχι δεν μιλάμε για τα φανταστικά τυριά και αμυγδαλωτά της Μυκόνου. Μιλάμε για τα προϊόντα περιποίηση που είδαμε πως έχει στο ντους της στην τελευταία της ανάρτηση και δεν είναι άλλα από τα λατρεμένα KΟΡΡΕΣ!

gigihadid 66084920 425692088288801 335887911514694056 n

Τα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ είναι αγαπημένα πολλών celebrities (βλ. Catherine Zeta Jones και Cameron Diaz) συνεπώς δεν μας εκπλήσσει το γεγονός πως και η Gigi τα προτίμησε στις διακοπές της. Ποια ακριβώς είναι όμως αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία της; Στα αριστερά βλέπουμε το σαμπουάν για ξηρά μαλλιά με Αμύγδαλο και Λινάρι!

krscom HAIR 800x800 0002s 0005 Almond linseed shampoo w

Το λατρεύουμε ήδη γιατί ενυδατώνει απίστευτα τα ξηρά και ταλαιπωρημένα (από τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου no doubt) μαλλιά αφού περιέχει εκχυλίσματα από Δίκταμο, Ματζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Το προϊόν στα δεξιά είναι το αφρόλουτρο Κίτρο!

citrus showergel

Έχει την πιο φρέσκια μυρωδιά και είναι ό, τι πρέπει για μετά τη θάλασσα! Ελπίζουμε η Gigi να δοκιμάσει όσο ακόμα είναι στην Ελλάδα και τα φανταστικά καινούργια body butters σε spray από την ΚΟΡΡΕΣ αλλά και να μην προλάβει θα τα βρει παντού στον κόσμο.

Διάβασε ακόμα: New stuff! Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που μας έχουν πάρει τα μυαλά