Έξι πράγματα που κάνεις λάθος στο ξύρισμα των ποδιών και δεν το ξέρεις

Έξι πράγματα που κάνεις λάθος στο ξύρισμα των ποδιών και δεν το ξέρεις
Σου στερούν το λείο αποτέλεσμα που θέλεις.  

Το ξύρισμα των ποδιών αποτελεί αναμφίβολα μία διαδικασία που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο σε καθημερινό επίπεδο, ειδικότερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Και μπορεί οι περισσότερες από εμάς να πιστεύουμε πως γνωρίζουμε τα πάντα σε ό,τι αφορά τις μεθόδους αποτρίχωσης που χρησιμοποιούμε, ωστόσο, στην πραγματικότητα σχεδόν όλες υποπίπτουμε σε μία σειρά από λάθη. Και τα λάθη αυτά είναι εκείνα τα οποία μας στερούν το λείο αποτέλεσμα που θέλουμε και παράλληλα, βλάπτουν την επιδερμίδα μας.

Με το ξυραφάκι να αποτελεί την πιο κοινή και δημοφιλή μέθοδο αποτρίχωσης στον κόσμο και να μας παρέχει τον πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο για να απαλλαγούμε από την τριχοφυΐα, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω λίστα με τα έξι βασικά πράγματα που κάνεις λάθος στο ξύρισμα των ποδιών χωρίς να το γνωρίζεις!

1. Ξυρίζεσαι ενώ μουλιάζεις στη μπανιέρα

Την επόμενη φορά που θα ξυριστείς, προτίμησε να το κάνεις ενώ στέκεσαι όρθια στο ντους. Και αυτό διότι το ξύρισμα την ώρα του καυτού μουλιάσματος στην αγαπημένη σου μπανιέρα, δεν θα σου προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βλέπεις, μπορεί η εν λόγω διαδικασία να είναι πιο άνετη, ωστόσο, το ζεστό νερό και η μεγάλη διάρκεια παραμονής σε αυτό κάνει την επιδερμίδα σου να… μουλιάζει και να φουσκώνει. Και αυτό σημαίνει πως υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα έχεις το βαθύ ξύρισμα που θέλεις!

Περισσότερα στο epithimies.gr