Αυτό είναι το ένα πράγμα που ΔΕΝ πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

Αυτό είναι το ένα πράγμα που ΔΕΝ πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

Έχουμε πάθει και έχουμε μάθει…

Είναι εντυπωσιακό το πόσα πράγματα ρίχνουμε μέσα στην τσάντα της θάλασσας. Πολλά είναι αχρείαστα (το τρίτο ζευγάρι γυαλιά πχ) και άλλα απαραίτητα (εχμ… αντηλιακό!). Υπάρχουν όμως και μερικά τα οποία είναι οριακά επικίνδυνα… Όχι, μην ανησυχείς, δεν κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα ή η ζωή σου. Αν όμως πάρεις μαζί σου τσιμπιδάκι φρυδιών κινδυνεύουν τα φρύδια σου…

tanja.matko 65789645 473285810138642 7789755806393556124 n

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, το τσιμπιδάκι φρυδιών είναι αυτό που ΔΕΝ πρέπει να πάρεις μαζί σου στη θάλασσα και θα σου εξηγήσουμε γιατί. Το φως στην παραλία είναι ανελέητο και άρα ιδανικό για να επιτεθείς στις τριχούλες που δεν βλέπεις με το φως στο μπάνιο σου. Είναι όμως και δίκοπο μαχαίρι γιατί –μιλάμε εκ πείρας- μπορεί να παρασυρθείς και να βγάλεις τα μισά σου φρύδια χωρίς να το καταλάβεις.

tweezerman slant tweezer geranium by tweezerman 75c

Σα να μην έφτανε αυτό, αφαιρώντας τις τρίχες (από οπουδήποτε) αφήνεις τον θύλακα εκτεθειμένο και έτσι, κινδυνεύεις με μολύνσεις και σπυράκια που δεν έχουν θέση στο δέρμα σου καλοκαιριάτικα. Άσε λοιπόν στο σπίτι το τσιμπιδάκι και αν θέλεις πολύ καλό φως, κάνε τη δουλειά σου στο αυτοκίνητο. Έχει καλό καθρέφτη και φως που αποκαλύπτει τα πάντα!

Διάβασε ακόμα: Αν έχεις ξηρά και άγρια μαλλιά αυτά τα σαμπουάν θα σε σώσουν